Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Soldier & Demo

czarq.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Mam pytanie odnośnie tych broni . Jutro kupuję kasę na steam i mam zamiar kupić wyrzutnię wolności na soldiera i nie wiem co na demo .

Proponujcie najlepsze broni dla soldiera i demo .

Opublikowano

Na demomana polecam zwykły granatnik, jako drugą borń: scottish resistance (nie znam polskiego odnośnika), a jako nóż: patelnie.

A co do soldiera nie mam pomysłu.

Opublikowano

Opiszę ci krok po kroku co powinieneś kupić. Tak naprawde to tylko 1 item.

Soldier:

-Podstawowa wyrzutnia rakiet

-Podstawowa broń druga

-Wyrównywacz

Demo:

-Podstawowy granatnik

-Podstawowa broń druga

-Podstawowa broń do walki wręcz

Dlaczego ? Ponieważ podstawowe bronie są przeważnie najlepsze.

Opublikowano

@czarq225 Tak więc nie polecam ci wchodzić na serwery dla doświadczonych graczy, gdyż tam poprostu cie wyśmieją. Na początku każdy myśli, że początkowe bronie są tymi najgorszymi, lecz tak naprawde to są w 95% najlepsze bronie. Polecam ci spróbować pograć podstawową, gdyż celnym strzałem aby zabić trzeba trafić w sam środek kolesia, co nie jest łatwe w późniejszych etapach gry. Nawet Pomidor napisał to samo, podstawowe w 95% są tymi najlepszymi. Pozdrawiam CauchoPL

Opublikowano

Co mnie obchodzi , że mnie wyśmieją ? Btw. Wyrzutnia wolności jest taka sama jak podst. tylko 1 ammo mniej , ale 40% szybciej pocisk .

Nie robi mi to , że wyśmieją mnie panowie , którzy nie mogą wytworzyć/kupić lepszej broni .

Opublikowano

Człowieku też tak myślałem i grałem z blackboxem później zacząłem grać mecze i nie da rady wyrobić z tym dodatkowym shitem. Podstawówki są najlepsze. I jeszcze jedno nie kupuj broni w mann coo shopie bo takie rzeczy każdy nub ma i wie że się tam kupuje tylko klucze...

1.png

Sprzedam te itemy pisać Steam Zoomik75

Opublikowano

@czarq225

Czy ja dobrze widzę ? Nie chcesz się pogodzić z tym, że podstawowa jest lepsza od twojej ?

Tak czy inaczej, kolega chyba dostał odpowiedzi więc temat do zamknięcia.

Opublikowano

Nie mów co tu do zamknięcia , a co nie . Dziękuję za odp. , ale i tak kupię inną broń na solda .

PS. Każdy post mówiący noob itd. zraportuje .

Cls.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...