Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

eCrafting [Sur][RPG][24/7][P] 45 slot

MrMagnus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

reklama serwera w wykonaniu pitcha

^^

Nazwa serwera

eCrafting

Adres serwera

178.33.53.89

Liczba slot

45

Modyfikacje i pluginy

dostępne na serwerze pod komendą /pl

Administracja:

Admini:

MrMagnus95

Matikap2

Wysepka

Smodzi:

Zipek91

Mod:

TermsPL

Opis serwera

Odkrywaj nowe tereny,zdobywaj surowce,stwórz własną gildie , nawiązuj sojusze lub prowadź wojny,zdobądź chwałę i szacunek.

Stań się bohaterem .

Serwer Padł !!!

s4ElBud.png
Opublikowano

Widać Serwer

" Troooche " Splagiatowany ;<

Pozdraaawiam :)

2011-2015,tylko MPC!

Opublikowano

Serwer bardzo słaby, zapytałem czemu na forum pisze Hardcore skoro i tak są warpy. Napisali ze nic takiego nie pisze.. I dostałem bana za to że tylko zapytałem.

Powód:

coś się nie podoba? laski bez.

Mojim zdaniem żałosne, nie wiem na ile dostałem. Chyba na zawsze

Opublikowano

Serwer do dupy. Z spawnu nie da sie wyjść. A na dodatek dostalem bana z pytanie "czemu to nie hardcore?" , a przecież kilka postów wyżej jest napisane:

UWAGA ! Serwer zmienił styl na HARDCORE + SURVIVAL ! Zapraszamy na naszego TS : 178.33.53.89

Opublikowano

Serwer do dupy. Z spawnu nie da sie wyjść. A na dodatek dostalem bana z pytanie "czemu to nie hardcore?" , a przecież kilka postów wyżej jest napisane:

Gdybyś czytał zasady zauważył byś ,że wyjscie z spawnu znajduje na tabliczce. Po 2 jest to stary post a nazwa tematu mówi sama za siebie...

Opublikowano

Wasze oskarżenia są bez podstawy ze spawnu da się wyjść jeśli czytacie regulamin , po drugie logi sprawdziłem i dostaliście bany za nadmierne wulgaryzmy i błędy ortograficzne ...Więc wydaje mi się że jesteście jedynie osobami które , starają się obniżyć noty naszego serwera ...po trzecie jeśli patrzylibyście na naszą stronę www jest napisane wyraźnie tu cytuje "eCrafting - Sur + rpg .

Jedyne co mi pozostaje to polecić wam ten filmik

s4ElBud.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...