Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Auto Select

Diego_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanko jak powiększyć zasięg Auto Selectu? Wiem że otwiera się sro_client przez jakiś program i zmienia się coś ale nie wiem dokladnie. Jak by ktoś to opisał bym był bardzo wdzięczny oczywiście za pomoc 5*. Pozdro

dieg0.jpg

Pomogłem? daj 5* xD

Opublikowano

Co wy macie downa czy co?

Poszukaj sobie jest 2 razy w 2 podczepionych tematach, jeden w głownym jest przyklejony napisany przez Ziomq a drugi przezemnie w prywatne serwery.... ehhhh

~~Crystal Silkroad~~ >>>>>>>>>> Azonicowned <<<<<<<<<<

Opublikowano

Mówilem ze te gówno nie działa. Bo jakiś błąd wyskakuje po tym jak wezmę żeby analizowalo clienta. Rozumiesz????????????? Jest inny sposób na zwiększenie zasięgu ale nie mogę go znaleść...

dieg0.jpg

Pomogłem? daj 5* xD

Opublikowano

Niema innego sposobu i kropka, to sobie znajdź w google innego powiększacza, np. starszą wersje.

@Down

Dziecko jak byś nie zauważył pisałem poradnik i nie mogłem odpisać.

Wiesz co, nie bulwersuj się tak bo ci żyłka pęknie :)

Opublikowano

JA*PIERDOLE NAWET JAK NIE KLIKNE TO I TAK NIE DZIAŁĄ!!!

@Edit

A tak wogule to w instrukci nie ma zeby kliknąc? Chyba jest!!!

@Edit

Tera nic nie napiszesz? K*RWA ZAL LUDZI

dieg0.jpg

Pomogłem? daj 5* xD

Opublikowano

Maczuga(turek) ten tutorialek http://www.mpcforum.pl/index.php?showtopic=43540 jest spoko dziala mi ale ale do hu..wafla ten powiekszacz auto selecta mi niechce powiekszyc i niewiem co mam zrobic skile dzialaja bufy tez podnosi dropy leczy sie ale atakuje w promieniu 1m/2m a jak chce wybrac w tym programie character to niepisze moi nick postaci (mam odpalone ecsro juz) tylko ciag kwadratów lub kreseczek scisnietych ;p. Prosze o pomoc

Opublikowano
Co to ma być? Ja potrzebuje do SjSro

loool, autoselect do sjsro ? o.O

Nikt normalny nie zajmuje sie tworzeniem autoselectów do wersji, w których dobrze pracuje sibibot.

Opublikowano

Moze ten powiększacz to nie szajs skoro innym działa no ale zobaczymy. Maczuga(Turek) czekam na odpowiedz na moją proźbe powyżej. Zalezy mi na tym bo wakacji mało zostało a ja mam w 3 i troche sp do wyfarmienia wiec pliska jeszcze raz.

Opublikowano

Nagram Video, niedługo się ukaże. Czekajmy.

Filmik już jest. przekonwertuje i wrzucę na YT

btw. Diego_ i tu Cię załamie :)

Jesteś mi winny przeprosiny :**

btw. Filmik pokazuje jak AS pracuję na wersji Csro

Opublikowano

Bo zaczełeś się napinać i twierdzić, że to gówno nie działa.

@Do Moderatorów

Wiem okropny spam, przepraszam ale proszę nie zamykać jeszcze topicu bo chce wrzucić filmik :)

@Down

Zaraz dam link do filmika zrobisz jak ja to robie, i zobaczymy czy bedzie ci działał

Opublikowano

W tym problem ze mi nie działa rozumiesz? Może tylko na SjSro nie działa a na Ecsro działa...

@Edit

Coś ci długo schodzi :D :D

@Edit

Nie wiedziałem że zaras trwa 1h

dieg0.jpg

Pomogłem? daj 5* xD

Opublikowano

@Up No widzisz, ja nie jestem takim No-Lifem jak ty, że siedze i odświeżam temat czy mi ktoś odpowiedział, który nie ma kolegów ani żadnego zajęcia. Za prace byś się wziął a nie odświeżał temat.

@Topic

http://www.youtube.com/watch?v=LwgCh_pn_1k

Do Moderatorów:

Proszę o dodanie linka tego do tematu *Ziomq*, o AutoSelecie.

Dziękuje i pozdrawiam

Opublikowano

Zaprzeczasz samemu sobie na początku pisaleś że sie nie klika Analize... A na filmiku jednak to robisz o.O

@Edit

A i ze na Csro działa to ja to wiedziałem a mi jest potrzebne na SjSro

dieg0.jpg

Pomogłem? daj 5* xD

Opublikowano

DO Maczugi:

FIlmik spoko zrobilem to samo na csro dziala, na ecsro nie. Szkoda jak niewiem ;( moze mogłbyś cos wykombinowac co???

Opublikowano

Chciałem jeszcze tylko dodac. Jak coś to ma ktos jakiegos bota do ecsro bez auto selecta lub juz z powiekszonym auto selectem [/b](prosze o link)[/b] bo widze ze coponiekturzy na ecsro piszom "taxi penon......... + bot" i sam widze boterów. Stronka nie musi byc po polsku. Będe bardzo wdzięczny bo jak juz pisalem mam duzo sp do wyfarmienia naprawde a wakacji coraz mniej. :P

Thanks z góry :D

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

DO MACZUGI

Jeszcze chciałem sie zapytac czy dałbys mi linka do tej 1 nutki w tym filmiku na youtube co powiekszasz autoselecta?

lub przesłał mi ja na gg. Bo wiem co to za nuta ale fajny remix ;p

Opublikowano
DO MACZUGI

Jeszcze chciałem sie zapytac czy dałbys mi linka do tej 1 nutki w tym filmiku na youtube co powiekszasz autoselecta?

lub przesłał mi ja na gg. Bo wiem co to za nuta ale fajny remix ;p

Matole, to to się pisze na priva, a nie w poście i po co odświeżasz temat -.-

Jakiś ludź usunął...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...