Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nowy Jax - co o nim sądzicie?

Kost3k

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak wam się podoba nowy jax, bo jak dla mnie jest op. Przegrywając grę o 30 zabójstw byłem w stanie zabić 3 na raz, kiedy szło na mnie 3 !. Do końca meczu miałem 2 razy triple kill i 5 razy double kill, i jeszcze to sam wygrałem.

Najlepszy build jaki można chyba złożyć to build z champion spotlight ( latarka, trinity force, guinsoo, hextech, thornmail), thornmail zamieniłem, zamiast szarfy, bo w przeciwnym teamie było 2 ad, szarfa lepsza na 5vs5.

S29zdDNrMl9fX2V1bmVfX180NzlfX19ONV9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Arcymistrz
Opublikowano

Jest op w huj !!!

kocham go xD

Ja mam taki build :

-Doran

-Berki

-Latarnia (głownie lf )

- Iskra ( ta z dominion)

-Phantom

-IE

I jade ich jak chce :P

Opublikowano

Moim zdaniem trochę szkoda passywa. Jeszcze nim nie grałem, ale jeśli mówicie że jest taki op, to chyba się skuszę.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Jax jest i był zawsze op dla tych , którzy umią nim grać .

Build najlepszy to guinsoo , hextech , butki dodge . Dodatkowo warmog i możemy zdublować hextech .

Jeszcze raz powtórzę , że zmiany dla tych którzy umią grać jaxem są nijakie .

Opublikowano

@up

obrona byla caly czas, teraz o 10% mniej dostajesz obrazen nie liczac turretow.

@top

Jax jest dobry, jednak brakuje mi tego pasywa :(

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Opublikowano

Trochę chujowy ten Jax. Dosyć papierowaty, a bez 150 creepów w 30min i feedu mało zrobisz. Po 6lvlu dosyć przyjemny damage, free flash ( doskok) do warda.

actanie.jpg

Opublikowano

Na jungle jest zejabisty ... Gralem min 1 raz na jungle i skonczylem ze statami 9/2/16 i z quardą na koncie... Latarka>tabi lub merkurki>Moc Trójcy>rewolwer>atma> pistol hextech czy jakos tak i jest imba! :D

I w ogóle robie wjazd na mida skok >w> stuna i facet w 70% leży bo 30% go flash uratuje...

bez reflików

Opublikowano

Jax jest wyśmienity do zabijania pojedynczych celów.

Bardzo opłaca mu się kupić Merkuriale bo wtedy ma łatwiej przeciwko magom takim jak Kassadin Czy LeBlanc i ich silence.

A gra nim jest łatwa wbijasz i robisz od ch**a dmg'a.

Również podstawowym itemem do niego jest Guinsoo czy też Hextech <Chociaż Riot zawiódł mnie z znerfieniem tego itemu>.

Potem Oczywiście coś do spowolnienia czyli : Rylai lub młotek.

Dla mnie Trinitka do niego nie jest zbyt dobrym pomysłem ponieważ jest droga i nie przydaje mu się na początek.

Jego Nowy Kontratak Bardzo mi się podoba. Teraz Unik nie zależy od szczęscia,poprostu wciskasz i unikasz wszystkich ataków.

Opublikowano

Wczoraj grałem z takim grę... Trochę go sfeedowali na lane i w late był nie do zajebania... Z pasywkami 2.5 attack speeda + 270 bazowe dmg -,- nic nie mogłem przeciw niemu zrobić po prostu ten attack speed jest op. 60% na 6 stacku + ulti + guinsoo rageblade = OP !

Gold Member

nvm

Opublikowano

Trochę go sfeedowali na lane

Zagraj sobie nafeedowaną soraką :)

To już wasza wina . Nafeedowany lee sin op w chuj . AD z 250 + 3500hp .

Opublikowano

Z jakimkolwiek Jax'em w drużynie grałem, to po prostu było gówno. Każdy z nich przegrał topa, b. mala liczba creepów i podatny na gangi.

Może nie trafiałem na tych jaxow, co trzeba. Ale teraz mam o nim dosyć chuyowe zdanie.

actanie.jpg

Opublikowano

Z jakimkolwiek Jax'em w drużynie grałem, to po prostu było gówno. Każdy z nich przegrał topa, b. mala liczba creepów i podatny na gangi.

Może nie trafiałem na tych jaxow, co trzeba. Ale teraz mam o nim dosyć chuyowe zdanie.

Jak ktoś nie umie nim grać, to co się dziwić.

S29zdDNrMl9fX2V1bmVfX180NzlfX19ONV9fXzJfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzJfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Szczerze? Nie wiem czy w ogóle istnieje coś takiego jak słaba postać (no chyba, że wychodzi jakiś nowy champ którego będzie trzeba poprawić w następnych patchach), jak dla mnie nie ma słabych postaci są tylko słabi gracze, a co do Jaxa to zmienił się dosyć trochę, jest dużo bardziej papierowy przez zmianę pasywa aczkolwiek uważam, że jest bardziej op niż był.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...