Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info]Battlefield Heroes jest niepodłączony

Trol.:*

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak już może zobaczyliście na głównej stronie Bfh taki o to napis . Jest to spowodowane zmianą waluty w grze ;D

http://screenshooter.net/0304442/qyoiush

P.s - Napisałem ponieważ nie każdy może wiedzieć o zmianie =]

W 18/01/2012 07: 00 UTC firma będzie utrzymanie prawdopodobnie wykonywana na wszystkich naszych serwerów. Wynika to z faktu, zapowiedź na 13 stycznia 2012 r. dotycząca zmiany Battlefunds Play4Free fundusze (bardziej znany jako fundusze) można znaleźć więcej informacji na temat tych zmian w Play4Free FAQ funduszy, w tym miejscu: utrzymanie

http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=303970

powinno trwać około 240 minut i gry i witryny sieci Web będzie niedostępny przez okres ważności tego zdarzenia.

Znalazłem na Fajsie ;d

Opublikowano

Ale ty koleżko bez sensu nabijasz posty... Każdy kto chciał zagrać od rana to widzi :P serwery ruszą o 12:00 i ani chwili wcześniej. Zamknijcie ten temat bo tylko syf na forum sie robi niepotrzebnie.. pewnie dostane warna ale cóż...

Opublikowano

1.Są ludzie Ogarnięci i nie wchodzą jak ciule od razu na bfh =]

2.To ja na 100% dostane Warna -_-

3.Nie nabijam postów tylko informuje innych , którzy nie wiedzą o zmianie :9

4. Proszę o Cls. =]

5.Nemo Ogarnij i pomyśl zanim coś napiszesz o.O

6. Zostało mi jeszcze pół paska warnów -_- To już nie będziesz musiał moich postów czytać

7.I tak mnie nikt tu nie lubi xD

Opublikowano

1.Są ludzie Ogarnięci i nie wchodzą jak ciule od razu na bfh =]

2.To ja na 100% dostane Warna -_-

3.Nie nabijam postów tylko informuje innych , którzy nie wiedzą o zmianie :9

4. Proszę o Cls. =]

5.Nemo Ogarnij i pomyśl zanim coś napiszesz o.O

6. Zostało mi jeszcze pół paska warnów -_- To już nie będziesz musiał moich postów czytać

7.I tak mnie nikt tu nie lubi xD

Dlatego ci piszę że każdy gracz BFH wie o tej zmianie :P była ogłoszona 13.01.2012 :) próbujesz coś zrobić dobrze ok doceniam to ale staraj się nie zasyfiać forum tylko dawaj wskazówki które przydadzą się nowym jak i starym graczom :) pozdro

Opublikowano

Ja zasyfiam -_- Japierdziele -_- Twoje posty to syw , może moje też -_- Cls. Spam się robi =]

Opublikowano

Whatever.. Mówisz że cie nie lubią? ha ja cie nawet lubię :P Jesteś słodko niedorozwinięty :P haha żart oczywiście :P dobra nie róbmy off topa jak chcesz pobajerować pisz na priv :P 3maj sie

Opublikowano

Człowieku to trwać będzie równo 4 godziny. Skoro zaczęło się o 7:00 czasu GMT +0:00 to u nas była godzina 8:00. dodaj sobie te 4 godziny i ci wyjdzie o której sobie pograsz. swoją droga ładnie tak nie chodzić do sQl przez gre? :P

Opublikowano

Człowieku to trwać będzie równo 4 godziny. Skoro zaczęło się o 7:00 czasu GMT +0:00 to u nas była godzina 8:00. dodaj sobie te 4 godziny i ci wyjdzie o której sobie pograsz. swoją droga ładnie tak nie chodzić do sQl przez gre? :P

Nie przez grę miało być kilka kartkówek i nie chcę sobie obniżyć ocen ;

źle zrozumiałem myślałem że o 7:00 nie 8:00 -,-

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...