Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Ankieta] New Publikacje Serwerów

XFragsHD

Czy chcesz aby powstały subfora w Publikacjach serwrowych Minecraft?  

12 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz aby powsta?o wi?cej subfor w Publikacjach Minecraft'a ?

• Zdecydowanie Tak (uzasadnij)
    • Niestety Nie (uzasadnij)
    • Tak ale inne ni? poda?e? w temacie (uzasadnij)
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czytałem po raz kolejny regulamin publikacji serwerów i nie było tam wzmianki że nie mogę zrobić takiego tematu pod warunkiem że dot. on publikacji serwerów.

Do rzeczy. Moim pomysłem jest aby do Publikacji serwerów dodać subfora czyli dodatkowe zakładki. Dlaczego? Bo jak ktoś szuka serwer'a RPG łatwiej by było wejść do subforum Serwer'y RPG i tam szukać. Nie wiem dokładnie ile najlepiej jest wstawić subfor. Myślę że około 5.

1. FB

2. RPG (średniowiecze)

3. RPG (nowoczesne)

4. Creative

5. Hamachi

Jak ktoś ma pomysł jakie jeszcze to proszę pisać w postach. Jakby się udało "wygrać" ankietę i przekonać administratorów i modów do tego to nastał by większy ład i porządek. Autor serwer'a jak by nie wiedział do jakiego subforum napisać powinien się kierować tego ile jest tego styli najwięcej (lol). Czyli, są takie serwery które mają w sobie 60% RPG (średniowieczne) i 40% FB wtedy muszę dać temat do RPG(średniowieczne) bo jest tego stylu więcej (chociaż i tak myślę że to będzie pewnie 90% RPG).

Pewnie teraz każdy myśli co się stanie z tematami w dzisiejszej Publikacji. Otóż powinny być albo skasowane albo przeniesione. W tytułach tematu trzeba zawsze jasno określać jaki to serwer.

Najczęściej ludzie którzy zakładają serwer na hamachi mają najgorsze prezentacje dlatego powinien dla nich powstać osobny dział i przymusowym użyciem generatora bo oglądać prezentacji typu:

IP:XXX

Moby/zwierzęta" ON

Administracja: ogarnięta

... (cd. od typu: ....) Nie jest przyjemne.

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

Opublikowano

dlaczego w ankiecie nie zagłosowałeś?

Opublikowano

Nie zagłosował bo mu się nie chciało. Ciesz się, że chociaż się wypowiedział.

Generator: Nie.

(Każdy chyba napisze, że u niego adm jest ogarnięta nieprawdaż?)

Podział: Neutral z przychylnością na tak.

Opublikowano

dobra, nie zwracajcie uwagi na generator

Opublikowano

Nie , jest wystarczająco subforów w dziale Minecraft. Nie trzeba robić kolejnych.

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano

Nie

1. Po cholere tyle tych sub-forów

2. Jak w topicu nie ma napisane jaki typ serwera, to co Moderacja ma specjalnie wbijać na serwery i pytać sie?

Na pewno nie będziemy takimi pierdołami zajmować

8can.png

|| CPU: I5-2500 || GPU: MSI Gtx 660 Titan || Ram: DDR3 8GB GoodRam || Zasilacz: Antec 500W || Płyta Główna: Asrock H61M ||

Opublikowano

lololo.

Nie i nie.

Subforum wystarczy, po to są prefixy by je stosować, a to nie umiejętność autorów tematu jeśli ich nie ma i to ich problem.

Pogadam ze Spejkiem żeby ulepszył generator.

Opublikowano

Ok, moderatorzy się wypowiedzieli. No ale jak ktoś pisze że RPG to właśnie nie wiadomo jaki to RPG, może poprawcie zasady w regulaminie żeby jaśniej określać a nie w publikacji 3 zdania i na dodatek hamachi. Bez przesady.

Opublikowano

Nie , jest wystarczająco subforów w dziale Minecraft. Nie trzeba robić kolejnych.

Po cholere tyle tych sub-forów

Subforum wystarczy, po to są prefixy by je stosować

Nie

Opublikowano

więcej roboty dla moderatorów, jestem na nie - myślisz, że po co dział CS'a ograniczono z 4 czy 5 do jednego działu? Żeby zaoszczędzić pracy i dodać estetyczności

pozatym userzy to nie idioci

Opublikowano

więcej roboty dla moderatorów, jestem na nie - myślisz, że po co dział CS'a ograniczono z 4 czy 5 do jednego działu? Żeby zaoszczędzić pracy i dodać estetyczności

pozatym userzy to nie idioci

Jesteś tym święcie przekonany? Zapraszam do działu publikacji Minecraft

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...