Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne] Klan Fantasy rekrutuje

Wrrr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam chętnych graczy do wspólnej zabawy :)

Clan name - Fantasy

Clan Leader - Cytrynek

TS3 - 78.47.97.130 pokój A.V.A

//Obowiązują POLSKIE prefiksy

sorry memory...

76561198090890807.png

Opublikowano

Ja mógłbym dojść, drugi dzień gram w tą grę i bardzo mi się spodobała, staty w sygnie, wiem, K/D jescze słabe, ale już ogarnąłem wszystkie tryby i teraz będzie tylko lepiej. Co do TSa to może być problem, bo micro się zepsuło. Mogę wbić na TSa, ale nie będę mógł gadać:<

Opublikowano

No moge dolaczyc ale niewiem jak :P najwyzej na PW niech ktos napisze

Wytłumaczę ci :). Logujesz się na stronie gry, wybierasz zakładkę Clan i klikasz Clan Search, potem wpisujesz nazwę klanu i klikasz obok Clan Search. Wyświetli ci się lista, klikasz na nazwę naszego klanu, i po lewej będziesz miał przycisk Join Clan, czy jakoś tak, na pewno sobie poradzisz.

Opublikowano

Wytłumaczę ci :). Logujesz się na stronie gry, wybierasz zakładkę Clan i klikasz Clan Search, potem wpisujesz nazwę klanu i klikasz obok Clan Search. Wyświetli ci się lista, klikasz na nazwę naszego klanu, i po lewej będziesz miał przycisk Join Clan, czy jakoś tak, na pewno sobie poradzisz.

ja moge sie dolącztc. Rozpoczełem przygode z tą grą dziś rano a s/d mam juz powyzej 0.9 cos okolo

Niejednokrotnie jestem pierwszy na serwie w moim teamie,

takie pytanie co daje clan?

Opublikowano

jak coś to dojdę mam już parę kont w tej grze grałem z 2 lata i przestałem i powróciłem i mam grac na stałe

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Ja moge dojsc mam segrant 4 klasy

No cóż wysokich lvli to nie ma ale wbijajcie często bo trzeba chodzić na CW

Pomogłem???+się należy

Opublikowano

@Szymo513

Chyba nadal aktualne, nie wiem do końca, bo w ave już z kilka tygodni nie grałem bo nie chce mi się włączyć -_- , a ściągnięcie od nowa nie wchodzi w grę z moim netem.

Jest włączone automatyczne akceptowanie, więc od razu zostaniecie przyjęci.

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Nie ma tam kanału AVA .. na tym ts wiec jak mam sie z wami dogadac ? chciałbym dojsc (Sniper opór)

GG;25941250

Płaczą dziś Polacy Śmieje Ukraina, że nasza piosenka wiochę? Przypomina Koko, chuj ci w oko wstyd przed całą

Jest Europą Wszyscy razem dupy Dajmy i tę piosenkę zaspiewajmy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...