Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Poszukiwany/Poszukiwana V2.

Gość Lenart

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, po raz kolejny szukam kogoś kto chciałby się nauczyć Czegoś nt. Moddingu Combat Arms.

Prosił bym zainteresowanych o pisanie czegoś na wzór aplikacji w temacie.

Co proponuję napisać.

Imię, Wiek, jaki/jaka jesteś i najważniejsze: "Dlaczego chciałbyś/chciałabyś się nauczyć czegoś o moddingu"

Dzięki i pozdrawiam, Lenart.

@btw. prosił bym o zamknięcie tematu dopiero w niedzielę.

@edit.

Aha, zapomniał bym... biorę tylko jedną osobę pod siebie. więc postarajcie się.

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Dodam jeszcze od siebie na tego temat ;D

Że ja na pewien czas odchodzę z moddingu , więc Len. może kogoś wybrać z was na swego ucznia , ale do tego tylko wystarczy chęci ^_^

Powiem wam że on dużo nie wymaga , i super się z nim współpracuje ;)

Tylko że wy go znacie z tej innej strony <_<

I go się albo boicie , albo nienawidzicie ;D

...

Polecam się tym zająć ze względu na same korzyści serio <3

Pzdr. Max ;)

Opublikowano

Ostatnio jak ściągnełem jego paczkę modów to za głupi injector co był w środku dostałem bana na 2lt5 :x

Chętnie bym zobaczył jak to się robi ale bez ściagania żadnych gówien za kóre moge dostac bana.

76561198090890807.png

Opublikowano

Nazywam się Miłosz

chiałbym się nauczyć modingu ponieważ dość łatwo wchodzą mi do głowy takie rzeczy..

Tworzyłem już serwery TS3 oraz CS a i również znam podstawy z ca..

Gram już w ca 3 prawie 4 lata i nieraz już grzebałem w plikach nexona..

Ogarniam jak działa ta gra.

(operuje również photo shopem ale nie wiem czy to się przyda ;)

PS. awatarek zrobiony 2 lata temu na gimpie ale nie chciało mi się zmieniać)

Sprzedam sprzęt muzyczny!! (Dystrybutor "Beskidzkie Centrum Muzyczne" oraz mogę pomóc w wyborze instrumentu/sprzętu..;])dlametalav2.png

Opublikowano

Ostatnio jak ściągnełem jego paczkę modów to za głupi injector co był w środku dostałem bana na 2lt5 :x

Chętnie bym zobaczył jak to się robi ale bez ściagania żadnych gówien za kóre moge dostac bana.

to powiem Ci że jesteś wyjątkowy... gdyż jako jedyny chyba dostałeś za to bana... ani ja, ani Max i inni ludzie z innego forum nie dostali za to bana... ale tak to jest jak się daje cheaty,boty i inne wspomagacze do tego samego folderu co gra...

@up.

Dzięki za zgłoszenie ;)

Opublikowano

Witam, nazywam się Wojciech. Mam 16lat. Interesuje się informatyką, sportem (głównie piłka nożna) oraz różnymi grami. Mieszkam we wsi nieopodal Czechowic-Dziedzic. Chciałbym się nauczyć moddingu, ponieważ uwielbiam uczyć się nowych rzeczy. Być może kiedyś jak już będę to umiał to przekaże moją wiedzę dalej. Szybko się uczę. Jestem cierpliwy, spokojny, pomocny. CA znam dobrze. Na grafice znam się średnio(głównie Gimp i Paint :D) ale jak będzie trzeba coś zrobić to to zrobię ;) Nigdy się nie poddają, dążę do celu. Myślę, że jeżeli bym został uczniem Lenarta to nabytą wiedzę wykorzystałbym w dobrym celu. Pozdrawiam i życzę szczęścia pozostałym uczestnikom ;)

1359062624-U334301.png

Opublikowano

Imię: Łukasz

Hobby/zainteresowania: webmasterka, ip.board, siatkówka.

Dlaczego ja: nowe, przydatne doświadczenie, nie bawiłem się w to jeszcze. ;)

@Max

No to piszę, że jest to nowe doświadczenie. Rozejrzę się w dziale, dowiem się tego i owego (bronie, mapy) i będzie dobrze.

2009 - słyszysz mnie?

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

@Up 2 podstawowe pyt.

Grałeś w CA wgl. ?

I znasz się coś na grafice ?

np.Ps , gimp ?

@Len.

No ale jak nie wie co moduje o.O

Chociaż aby konto w tej grze miał ^^

A grafika to tak pobrzeżnie aby wiedział ;D

Ale z tym to tylko proponuje , pewnie od tego i tak zacznie więc...

Opublikowano

Heh Lenart widzę szukasz ucznia :D

Co do zamykania tematu to ok w niedziele zamknę

Hmm kurde ja się już z rok zabieram za te mody xD może wreszcie zacznę, ale jakoś brakuje mi kopa w dupe na poczatek :P

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

@Max

z tego co wiem to jest mój temat i to moja sprawa kogo wezmę "na staż"

wg. mnie żeby robić modyfikacje nie trzeba się znać na grze, tylko np. na samych broniach/mapach które w niej są.

@bebson

no to masz okazję się wreszcie zabrać za to. Ale jak każdy bez wyjątku obowiązuje Cie aplikacja.

Opublikowano

Troche mnie znasz

Z chęcią bym się w to pobawił..

Jestem; Irytujący,posiadam własne zdanie,lubie się nauczyć czegoś ;)

Czemu ?;A bo gram w ca dość długo,a trzeba spróbować czegoś nowego

Opublikowano

Hehe nie no ja się nie zgłaszam na razie, dam szansę innym a zacznę sobie w najblizszym czasie sam i jak nie będę czegoś wiedział to Ci bedę dupe na GG zawracał po prostu :D

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

to powiem Ci że jesteś wyjątkowy... gdyż jako jedyny chyba dostałeś za to bana... ani ja, ani Max i inni ludzie z innego forum nie dostali za to bana... ale tak to jest jak się daje cheaty,boty i inne wspomagacze do tego samego folderu co gra...

@up.

Dzięki za zgłoszenie ;)

Nie dałem do tego samego folderu wróżko...

76561198090890807.png

Opublikowano

Witam ;p Nazywam się Damian i mam 19 lat. Jestem wyrozumiały, pomocny i cierpliwy. W CA gram od ok. 3 lat. Chciałbym się nauczyć moddingu, dlatego że trzeba spróbować czegoś nowego a nie zamulać prze CA i bić lvl xD

Opublikowano

Wygrał Beliaar12, napisz do mnie na Pw, podam Ci moje gg.

Być może kiedyś jak już będę to umiał to przekaże moją wiedzę dalej

to mi się podoba ;)

mam nadzieję że Max zrobi kiedyś to samo ;)

ogólnie takie akcje będę robił za każdym razem gdy już skończę uczyć jedną osobę.

chce jak najbardziej ożywić poddział Modyfikacje, gdyż obecni moderatorzy nie potrafią tego zrobić...

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano
ogólnie takie akcje będę robił za każdym razem gdy już skończę uczyć jedną osobę.

chce jak najbardziej ożywić poddział Modyfikacje, gdyż obecni moderatorzy nie potrafią tego zrobić...

Super ;D

Bd miał z kim pracować dodatkowym ;D

Jak by co ^^

Ja jakiś czas sam pracowałem w tym suboforum , miło że bd więcej osób ;D

Zawsze możecie psiać pw/gg do mnie o pomoc ;D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...