Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] can't connect to minecraft.net

rtfgvb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ściągnąłem minecraft 1.0.0 tą pełną wersję co wyszła nie dawno. Nie ta pierwsza tylko ta najnowsza. Grałem bardzo fajna gierka polecam. Lecz interesuję mnie gra multiplayer. Zarejestrowałem się. Zalogowałem się w minecrafcie i wyskakuje bląd "can't connect to minecraft.net" Interesuję mnie gra na multiplayer lecz nie nie mogę co muszę zrobić ??? Czemu mi błąd wywala. Czy koniecznie musze mieć orginała. Mój kolega kolegi :) zakupił minecrafta i gra czy jak bym pożyczył to też bym mógł grać? Byście mogli mi trochę wytłumaczyć? ;) Załączniki 1. zdjęcie wersja minecrafta. 2. zdjęcie tego cracka czy jakiegoś crakiera. 3. zdjęcie error bardzo wszystkim dziękuje zaangażowanym w pomocy.

Sorry 2 razy wklejiłem zdjęcie 1

p.s prosze mi nie pisać że to grzech że mam z neta sciągniętego :) jak na innych portalach.

post-323237-0-52463300-1326829240.jpg

post-323237-0-26258700-1326829254_thumb.jpg

post-323237-0-88999100-1326829272_thumb.jpg

post-323237-0-47699200-1326829304_thumb.jpg

Opublikowano

Możesz grać multiplayer ale tylko na pirackich serverach.

Jeżeli kolega Ci da konto to możesz grać na wszystkich, ale wtedy

on nie będzie mógł grać.

Aby wejść na piracki server skorzystaj z tego launchera

http://www.mpcforum.pl/topic/481266-nowy-launcher-minecrafta-new-minecraft-launcher/

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Tam nie ma instalacji, ściągasz uruchamiasz i grasz.

Minecraft sam Ci zrobi folder z grą, ty po prostu włączasz przez launchera

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

Dobra inaczej, pobierasz ten słynny "MinecraftSP" czy jak to się nazywa i wybierasz force update. Wtedy gra się aktualizuje i możesz grać na serwerach "only non-premium"

76561198021931063.png

Akceptuje każde zaproszenie do znajomych...

Masz problem, nie wiesz co zrobić? Napisz, postaram się pomóc...

Pozdro Shiven :P

20 postów - TAA

50 postów - TAA

75 postów - TAA

100 postów - TAA

125 postów - TAA

150 postów - TAA

200 postów - NIEE

Opublikowano

Dajcie serwer piracki , no premium najlepiej polski i 24/h może ktoś ma jakiś sprawdzony bo znalazłem w google.pl 95% nieczynych 2 serwery 1 no premium a 2 jakiś też błąda wywala.

To dajcie coś. Już weszłem tak multi noi już szukam serwów.

Opublikowano

weszłem na serwa pierwszy zbrzega kolego noi wyskakuje mi błąd " Disconnect by server " Ouddateted by client! Czy tu chodzni o wersję minecrafta mam najnowszą 1.0.0

Opublikowano

Najnowszą wersją Minecrafta jest 1.1, więc musisz zaktualizować, nie wiem czy dasz rade dzisiaj, bo serwery są wyłączone.

Co ty gadasz najowszy jest 1.0 a z reszta zobaczę :)

to dajcie serwer wersji 1.0 żeby mi nie wyskakiwało błędu potrzebuję serwer no hamashi no premium 24\h i polski zna ktoś może ktoś poleca

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...