Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Chce kupic 50.000 bustow na PaySafeCard w NFS W

Mr.Misiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To, czy Cię oszukają nie zależy od nas, wgl dlaczego by mieli ?

Najbliższe punkty sprzedaży PSC znajdziesz wpisując dane po lewej stronie:

http://www.paysafecard.com/pl/pl-paysafecard/

Opublikowano

Nie oszukają Cie, ja wysłałem i mam tyle bostów. Nie martw się. A co do karty, ogólnie w żabce sprzedają, ale w niektórych dowiedziałem sie,że nie. Jak nie w zabce to popytaj w innych sklepach.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Nie oszukają Cie, ja wysłałem i mam tyle bostów. Nie martw się. A co do karty, ogólnie w żabce sprzedają, ale w niektórych dowiedziałem sie,że nie. Jak nie w zabce to popytaj w innych sklepach.

No własnie, ja już sobie wydrukowałem druczek i chodzę z nim do sklepu, jak sprzedawca mówi, że nie ma to zwyczajnie proszę kierownika. Przychodzi i nagle się okazuje, że jednak sprzedają PSC.

Opublikowano

na pewno chwilowo, bo ea ma teraz słaby zysk. To tylko kwestia godzin, jak przywrócą nowe ceny

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

EA to jest naprawdę znana prawie każdemu firma czemu by mieli kogoś oszukać z 10 czy tam 15 zł? Idź do Sklepu kiosku i kup PSC za 20zł , ja się pytam w sklepie czy ma takie coś jak Playsafecard a ona tak a ja mówie poproszę o wydruk za 20zł i tyle:)

Nick w NFS World : NORBIII98

ATL POWER !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...