Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Zmiana hasła

sebcio95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo mam problem zapomniałem hasła do CA próbowałem go zmienić ale wyskakuje mi cały czas ten błąd: http://imageshack.us/f/46/74310474.png/ jak co to znam wszystkie dane do konta tj. imię, nazwisko itd. tylko tego hasła zapomniałem. I moje pytanie brzmi jak zmienić inaczej to hasło maila mam na wp a jak wpisuje inne to błąd, że złe informacje. Pamiętam, że kiedyś był taki link co przerzucało odrazu do zmiany hasła bez logowania itd. jednak później zrobili to na tej zasadzie co jest teraz i trzeba podawać dane-tutaj jak już mówiłem nie ma problemu jedynie szukam tego linku i to wszystko (kiedyś go miałem ale usunąłem bo uznałem, że mi się nie przyda) więc jeśli ktoś ma ten link lub znajdzie go jakoś to bardzo proszę o wklenie go tutaj. Dodam iż szukałem tego w necie ale nic nie znalazłem ani na mpc ani nigdzie. Pozdrawiam sebcio95.

PS: Jeśli zły dział to proszę o przeniesienie.

I HATE HACKERS!!! !!!

xXMrKoksikXx.png

Opublikowano

- sposób z linkiem nie działa od bardzo długiego czasu

- sposób z google chrome też nie działa

= nie ma żadnego sposobu na zmianę bez pamietania danych

PS: Jeśli zły dział to proszę o przeniesienie.

Dokładnie...

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Nic nie działa-ok ale dlaczego mi ciągle ten błąd wyskakuje kiedy próbuje zmienić te hasło bo mam złą pocztę czy co?

I HATE HACKERS!!! !!!

xXMrKoksikXx.png

Opublikowano

Nic nie działa-ok ale dlaczego mi ciągle ten błąd wyskakuje kiedy próbuje zmienić te hasło bo mam złą pocztę czy co?

to znaczy, ze wystąpił błąd systemu podczas przetwarzania danych...

spróbuj to zrobić na innej przeglądarce..

ehh.:)

Opublikowano

to znaczy, ze wystąpił błąd systemu podczas przetwarzania danych...

spróbuj to zrobić na innej przeglądarce..

Ok spróbuje ale nie wiem czy zadziała no bo trochę to dziwne by było, że tylko przez ten email nie działa.

No i dalej nie działa nic nie pomaga ale zauważyłem że nie tylko u mnie to występuje.

Da się coś jeszcze wymyśleć? A może mi ten sposób z linkiem zadziała jeśli można to bym prosił o niego.

I HATE HACKERS!!! !!!

xXMrKoksikXx.png

Opublikowano

Dziękuję za wszystko problem rozwiązany-nexon naprawił opcję odnawiania hasła i zmieniłem. Temat do zamknięcia.

I HATE HACKERS!!! !!!

xXMrKoksikXx.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...