Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] sposób na hardware bana ;)

DirMira

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeden zagraniczny znajomek napisał mi ponoć działający sposób na bana na płytę główna ; )

Jednak sam (na szczęście) takiego bana nie mam wiec podzielę się tym zwami bo sam jestem ciekaw czy to dziala :D

Start-->Uruchom-->wpisac " regedit " -->w zakladce edycja kliknac na "znajdz" --> w okienku wystukac "combat arms" albo "nexoneu"

ew mozecie poszukac recznie :D

dodam jeszcze ze u mnie ten folder CA jest w HKEY_LOCAL_MACHINE -> SOFTWARE -> WOW6432NODE -> MICROSOFT -> WINDOWS -> CURENTVERSION ->UNINSTALL -> combat arms eu

a u znajomka odrazu w HKEY_LOCAL_MACHINE ->SOFTWARE

takze trzeba poszukac..

nastepnie wszystkie pliki/foldery z ca badz caly nexona usuwamy..

potem usuwamy z dysku (juz normalnie) folder z ca (poniewaz uninstal nie bedzie dzialal)

po zainstalowaniu CA z zalozenia powinno byc ok :D

mam nadzieje ze podziala i komus pomoge :D

Opublikowano

sposób który podałeś to nic innego jak usunięcie combata z rejestru systemowego...a raczej jego pozostałości...równie dobrze można to zrobić programami do totalnego uninstalowywania programów...;) chociaż trochę wątpie, ze to nas odbanuje :)

jak będe musiał to sprawdzę tymczasem masz like ;)

ehh.:)

Opublikowano

Hmm ciekawe jak zadziała przypomnij mi o tym temacie żebym mógł przenieść do poradników :D

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Specjalista
Opublikowano

heh, czy ja wiem....

raczej nie będzie działać bo wydaje mi się że oni zapisują sobie nasze ID płyty głównej w bazie zbanowanych :>

jeżeli już koniecznie chcecie bez reistala windowsa wystarczy zmienić ID dysku twardego (napisałbym tuta o tym ale zbyt radykalne zmian spowodują problemy z odpaleniem windowsa i potem mogą być pretensje)

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

EPE ma racje.. Jak dla mnie nie realne, bana to chyba nie zdejmie

Oni chyba nie sa na tyle głupi, żeby na takie tricki dać się nabrać.. Postaram się to sprawdzić, edytuje i napisze..

A jeśli nawet to działa to twój znajomy ma łeb :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...