Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Eset Smart Security 5

dolar444

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie. mam otóz taki mały problem dzisiaj zainstalowałem Eset Samrt Security 5 narazie w wersji darmowe i wchodząc w przeglądarke mam oto taki komunikat : "Wykryto atak z preparowaniem pakietów dla pamięci podręcznej DNS" i pokazuje sie jeszcze muj adres IP internetu. Co to jest fałszywy alram ? jak to coś można wyłąćzyć ? czy mozę reinstalować Eseta ?

Dziękuje z góry za szybka odpowiedź.

Opublikowano

olać to revDNS

@down nie wiem jak ustawić gdzieś tam masz opcje ignorowania komunikatów, nie używam oprogramowania antywirusowego bo nie muszę

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

aha czyli nie mam sie czym przejmować i tym komunikatem ? A przez to zeby nei drażnił jest możliwosć wyłąćzenia tego w opcjach ?

I zapytam sie ejszcze. prędzej testowałem kasperskiego i on mi zadnych takich komunikatów nie wysyłał ?

Opublikowano

Ja używam avasta! mało zużywa pamięci operacyjnej i jest darmowy na 1 rok a potem można przedłużyć licencje też za darmo.Co do skuteczności- nie narzekam:P

Opublikowano

Prosił bym jeszcze o pomoc. jak pokazuje mi sie ten alert np na stronie google.pl to potem google nie chcą się otowrzyc i tak jest na każdej stronie na której wyskoczy mi alert. Co robić ? odinstalować eseta ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...