Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Punkty rangi

roseq

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sory że temat za tematem, ale no przypomina mi sie więc pytam

Wiecie gdzie szybciej ranga leci? na x2 czy x8? I jak jest z uri i pd?

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

mało uri, dla mnie za nocke wyciska koło 40k na x8, myślałem że na x2 lepiej z uri jest;P dzięki, do zamkniecia

Zarabianie w internecie - chętny? Pisz ?

Opublikowano

na x2 z uri to max 2000 tys na 1 h na biciu a ranga a wlasciwie powazanie: 4000 tys;d a co wam tak na randze zalezy? na bocie i tak szybko rosnie;d mnie bardziej uri interesuje;d

Opublikowano

Ja na x-8 puszczalem ale mało alienów. Na 3-2 nie mam sensu bo i tak na x-8 pada alien zanim dolece :) mam dużo lf4 :D najbardziej jak dla mnie opłacalna jest ta chmara alienów na x-5. Ale najlepiej to statki. Zbieraj boxy a bedzie białka z wrót a potem to upierdalaj np. Jak jest kerkava to boty. Po nocach zaj. Mam konfe 0 osłon i fullspeed i upierdole każdego bota.

Opublikowano

no zakladajac ze on nie ma pelno lf4 mu poradz:)

ja probowalem na roznychmapach bocic i jak dla mnie najlepiej i najbezpieczniej jest na x2 bo przynajmniej wlasna firma nie ubije:) a nie zauwazylem wiekszej roznicy miedzy x2 a np x5, x8 itp na tych mapach wiecej sie ginie, bo tam lepsi gracze lataja wiec wszystko mniej wiecej sie wyrownuje:)

najlepiej jak szybko range ktos chce to wlasnie jak wyzej bylo mowione misje robic zalegle, bo nieraz malym nakladem pracy mozna duzo wbic. najlepiej brac mosje na ubijanie alienow, bo to za nas bot zrobi:)

Opublikowano

Radze puszczac na x-7 i albo z dwójeczki a najlepiej z zielonki jeśli nabociłeś spory zapas, do tego boosterki PD+PP i na 10h wychodzi średnio ok. 60mln PD i 100-110k urki

Net & VPS

1851169868.png1856743223.png

...:::Tanie Botowanie na VPS:::...

...:::Tanie Konta FE na CZ3:::...

...:::W wolnych chwilach bugowanie dronów za free:::...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...