Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Z serwerem hamachi (strona oraz dodanie gm).

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co do strony: Strona jest cała gotowa. Po zrobieniu strony rejestracyjnej w programie XAMPP Control Panel klikam na start apache i MySql. Przy MySql wyskakuje running a przy apache nic

Co do gm: Wszystko robię tak jak powinienem robić, mam dobry panel gm. Wchodzę do gry ale gm nie ma.

Wyjaśni mi to ktoś?

Opublikowano

Przez panel Game master nie da się dać GM. Wejdź navicat > swój serwer > common > gm host (tam wpisz swoje ip z normalną końcówką) , Potem jak jesteś w common > gmlist i tam masz ID- numer konta, mAccooun- nazwa konta, mName- nazwa postaci, mContactIP lub mServerIP- swoje ip z normalną końcówką, mAuthority- tam wybierasz prawa (jak chcesz dać gm to wybierz IMPLEMENTOR). Wypełniasz to restartujesz serwer i masz GM. :) A co do tego ze stroną to musisz mieć skypa itp. wyłączone bo te programy blokują porty. Jeżeli pomogłem daj +. :D

Nie wchodzę na to konto, jak coś chcesz pisz do ~Bardas~

Opublikowano

SoleDole nie pomogłeś. Co do gm źle to napisałem, chodziło mi o navicata. Używałem navicata ale i tak się gm ofiarować nie dało :) Łapka w górę poleci i tak.

CZEKAM NA DALSZE KONSULTACJE W SPRAWIE STRONY :>

Opublikowano

To robisz wszystko w navicat tak jak napisałem up i nie wchodzi GM?

A wyślij mi te pliki ze strony ja spróbuje je u siebie odpalić bo może po prostu masz coś tam zrąbane. A mi normalnie działa moja strona więc jak twoja mi nie zadziała to będziemy się dalej martwić co z tym zrobić.

Nie wchodzę na to konto, jak coś chcesz pisz do ~Bardas~

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...