Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Losowe itemy i szpieg

KoFiv6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ostatnio zaczolem sobie grac w team fortress 2. Gra sie wydaje fajna. Popytalem ludzi skad sie itemki jakies bierze i napisali mi ze leca losowo. Gram juz 30 h w ta gre i jak narazie mam same itemki za osiagniecia. Nawet zostawialem sobie postac na idlowanie i zadnego itemku nie dostalem. Moze za krotko gram niewiem. Mam nadzieje ze mi pomozecie.

A druga sprawa jest Spy, wiem ze moze nie powinienem umieszczac tego drugiego tematu tutaj najwyzej mnie opiepszycie;p ale widzialem ludzi ktorzy grali spayem i dobrze im to wychodzilo wiec ja tez chcialem sprubowac ale niestety przewaznie zawsze mimo to ze jestem przebrany za snipera bo za ta klase chyba najlepiej sie przebrac ciagle mnie zabijaj. Nie wiem skad oni wiedza ze ja jestem wrogiem. Prosze o wskazowki i z gory THX. ;)

Opublikowano

Ten system losowania ma pewne błędy. Spróbuj idleowac od nasteonego czwartku.

A co do spya to ja nim gram często.

Z tą różnicą, że używam dzwonu zmarłego i ostatecznej nagrody. Czyni to grę szpiegoem nieco inną niż standardowo.

Spya wykrywa się:

-można się z nim zderzyć

-może wchodzić na budowle engineera

-ja mam sposób, że oddaję strzał w każdego kogo spotkam.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

1. Itemki lootają losowo, więc jeśli przez jeden dzień Ci nic nie lootnie, to to się kumuluje, to drugiego dnia, możesz zostać obsypany gromem itemków.

2. Spy to jest jedna z trudniejszych klas, nią trzeba grać taktycznie, czyli: używać niewidzialności, przebierać się, zachodzić wrogów od tyłu, niszczyć wrogie wieżyczki.

Najlepiej popatrz jak grają profesjonaliści bo przez forum tego się tak nie wytłumaczy. :P

Opublikowano

Z itemami jak up .

Żeby nauczyć się grać spyem musisz grać nim , jak i innymi klasami (najlepiej inż ) .

Musisz wiedzieć jak podchodzić ludzi np. ja się przebieram , niewidka lecę za resp wroga i tu się zaczyna .

Ostateczną nagrodą gram tak , że staram się zrobić tego 1 killa i potem z górki .

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...