Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Eq na FT

Geyosso

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jo potrzebuje paru porad cd Fireteam

Od jakiej rangi najlepiej ogarnę tabuny zombiaków na hard/extreme ?

Jakie bronie i reszta ekwipunku

TYLKO WARIANTY ZA GP

1342269791-U312181.jpg
Opublikowano

Ranga nie ma znaczenia, liczy się jak grasz. Na podstawową broń kupujesz jakiś AR, np. G36E, zależy jaką masz rangę.

Do backpacka dajesz jakieś MG, np. MINIMI

Co do ubrania, kup takie, które daje ci speeda, czyli Light Vest i jakąś czapkę na speeda, np. Combat Beanie.

@DOWN

Mówisz, że L3xXuSeK nie ma pojęcia o grze?

To teraz to żeś dowalił.

Opublikowano

Lvl nie ma znaczenia, a co do broni to na pewno plecak 3 sloty, jakieś dobre granaty, RPG lub LAW.. No i broń która ma dużo amunicji i dobre DMG, ja osobiście nie gram FT, ale zawsze przedmioty wypisane wyżej mi pomagały.. Ja zawsze z G36E latam :D

Eh.. UP szybszy..

Jakieś błędy są na MPC, bo jak wszedłem to nikogo w tym temacie nie było ;/

@DOWN

No nie wiem z kim ty grasz, ja z LAW latam i po 10 combi idzie zrobić..

Więc, jak nie masz pojecia o grze to sie nie wypowiadaj

Pff.. Ja tak zawsze gram i jakoś nigdy mnie nikt nie kicknął -.-

Opublikowano

Lvl nie ma znaczenia, a co do broni to na pewno plecak 3 sloty, jakieś dobre granaty, RPG lub LAW.. No i broń która ma dużo amunicji i dobre DMG, ja osobiście nie gram FT, ale zawsze przedmioty wypisane wyżej mi pomagały.. Ja zawsze z G36E latam :D

Eh.. UP szybszy..

Jakieś błędy są na MPC, bo jak wszedłem to nikogo w tym temacie nie było ;/

no pozdro jak ty chcesz z rpg latać na FT -.- za rpg/law/miny i inne gówna na 99% dostaniesz kika :)

Bierz coś co ma ogromne DMG i dużo naboi w magazynku ewentualnie jak zależy ci na pkt to bierz pp19

co da ci przewagę w zdobywaniu pkt. Ewentualnie bierz jakiegoś mocnego nada + dynamit za np BL jak przejdziesz :)

Chyba że w grę wchodzi spec to bierz miniguna+ aidy :) do tego gietka! Podsumowując bierz jak największy plecak

do którego władujesz dużo MG i jako podstawa to Gieta i granacik :) nie ma się co martwić GP na FT raz dwa odrobisz ;)

sygnayr.png
Opublikowano

Ubranko na speed do tego maska gazowa na pierwszy slot p90 albo jakies smg lub ar, na reszte slotow karabin maszynowy i do tego duzo granatow lub miny tez dają dużo punktów jeżeli się umiejentnie rozstawia.

Na speca flame i jakies smg lub ar

76561198090890807.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...