Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P] Dziwne bugi w CA z frapsem

Gemrip

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam do was pytanie. Dostałem nowego kompa około w czerwcu, byłem zadowolony bo nagrywało mi Combata i ogólnie 0 lagów i dałem rady nakręcić montage. Niestety kilka miesięcy pózniej dostałem dziwny, nie wiem czy można to tak nazwać, "bug" polegający na tym że na początku włączania frapsa laguje mi i jakby zamazują się środkowe textury (chodzi mi na środku ekranu robi się pasek z lekkimi zamazaniami) i nie wiem dlaczego, to jest chyba jedyny powód dla którego tu pisze... Myszka mi wolniej chodzi. Zanim włącze frapsa mam szybkość myszki na 11-15 (rusza się dobrze wtedy) a jak włącze frapsa musze ustawić na 20 + i nie moge wogóle zrobić quickscopa! Bez frapsa normalnie wszystko śmiga qs, od czasu do czasu nie nacisne ale podczas nagrywania Frapsem wogóle nie moge zrobić qs i zmienić na nóz lub 2 snajpe. Prosze o pomoc bo nie wiem czy mam sobie kupić nową karte graficzną lub procesor, bo nie mam zamiaru wydać niepotrzebne pieniądze jeśli to i tak nie pomoże. Z góry dzięki ;)

Opublikowano

Próbowałeś instalować najnowsze sterowniki do karty graficznej? Może gra z frapsem jest zbyt dużym obciążeniem dla kompa i karta nie wyrabia.

Przeczyść kompa CCleanerem, może jakieś śmieci ci się na kompie zawieruszyły.

Opublikowano

CCleanerem usuwam bo mam dużo śmieci od czasu do czasu ale to nie pomaga. Nie wiem, sprawdze z tymi sterownikami natomiast piszcie nadal co o tym uważacie bo chce mieć jak najwięcej odpowiedzi dlaczego tak się dzieje,

Najbardziej nie rozumie tego że w czerwcu wszystko śmigało a teraz jakoś nie bardzo. Jedynie co instalowałem na komputerze to team fortress 2, APB realoaded (usunełem go) no i zainstalowałem drukarke :D Więc nie wiem czy to spowodowane, mam nadzieje że jest tu jakiś kumaty co by mi to wytłumaczył.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...