Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chaos!

Skorpion.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie się ze mną zgodzicie. Gra zeszła na psy! Teraz każdy jezdzi CCX. Taka gra to nie gra. Dla porównania: dziś miałem wyścig- ja w lambo murcia na elitarkach i 7 CCX! Zjechałem ich z łatwością. I tu jest problem- taki n00b lub newbie od razu ma CCX i myśli, ze jest panem gry. JAK SIE JEŹDŹIĆ NIE POTRAFI! To sie niekozakuje. Kolejny wyścig- ja vs kolo z CCX. Przegrałem. A ten od ciot mnie, debili, lamerów. Zrobiłem reva- wygrałem, a ten mnie od hakerów. Teraz takich ludzi będzie wiele, więc uważajcie.

Zapraszam do komentowania tej sytuacji.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Ja uważam tak:

EA popełniła błąd z tymi kwotami. Załóżmy, że kiedyś na auto+mnożnik respa i kasy, trzeba było wydać 5.000 Boost, czyli załóżmy np. 5zł. Teraz za to samo trzeba wydać z 4.000 Boost i trzeba wydać 1zł. To teraz pytanie. Jaki sens miało granie dla bycia najlepszym i wydawaniem dużo kasy, skoro teraz za 11zł można mieć to samo, co kiedyś było warte 200zł+!

!UWAGA!

Ceny podane w przykładzie nie są prawdziwe! Jest to tylko przykład!

Opublikowano

ehh, ja wcześniej wydałem 50 zł pay safe cardem, a teraz to widze i sie dziwie...

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...