Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Dotyczący KamerModa

szlachetny1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Bez owijania w bawełnę przejdę od razu do mojego problemu. Otóż gram na jednym z prywatnych serwerów obsługiwanych przez KamerModa. Wszystko działa wyśmienicie, ale odkryłem dziś opcję "Switchbot". Na forum, z którego pobrałem tego KamerMod'a udało mi się ustalić, że jest to aplikacja, dzięki której mogę zmienić bonusy/bony w itemie na wybrane przeze mnie. Chciałbym się dowiedzieć czy jest to prawda, a jeśli tak to w jaki sposób mam to zrobić ? Bardzo liczę na pomoc i jakiekolwiek POMOCNE odpowiedzi będą nagradzane. Pozdrawiam.

Tutaj dorzucam jeszcze Screen'a tego Switchbota.

Bota włączam komendą /bs (bonusswitcher).

SS:

http://img843.imageshack.us/img843/2840/beztytuuiyr.png

(Nie wiem czy poprawnie dodaję, adres URL, w razie czegoś proszę o upomnienie lub zmianę). Pozdrawiam.

EDIT UP i 2xUP

Niestety nie działa, ale próbuję dalej. I czekam cierpliwie na pomoc. Oczywiście lubię to za chęci :)

----------------------------------

Dziękuję moderatorowi razor130 za ściągnięcie % :)

Daj plusika

:) Mam nadzieję, że na niego zasłużyłem :) I pamiętaj ! Dobro, którym obdarzysz bliźniego wraca do Ciebie z podwójną mocą, czyli dasz mi plusika, to dostaniesz dwa. Czyż to nie jest opłacalne ?

garfield.png

Nie lubisz Garfielda ? Nie mamy o czym rozmawiać !

Już mnie irytuje gdy widzę, że ponad połowa społeczności MPCFORUM, nie potrafi się wysilić i napisać poprawnie jednego zdania po polsku -,-

Zbieram Plusy ! +

Opublikowano

Wydaję mi się że poprostu wpisujesz tam bony jakie chcesz i przy otwartym sklepie o je automatysznie zmienia żeby je dopasować tak jak podałeś

Opublikowano

mi się zdaje że jak masz tam wymagane bonusy: i pierwsze jest inta.Wiec powyzej przy 1.Bonus wpisujesz 12 i sie robi.

a czy możesz kliknąć na ten ''1.Bonus''?jak tak to moze tam sie da wybrać bona

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc

Opublikowano

Dokładnie tam masz wymagane bony jakie są najlepszym rozwiązaniem i wpisujesz ile chcesz mieć w przypadku inta 12

Ale w przypadku nno i nns to albo 0 albo 1 ;D

Tam gdzie ludzi to tyle ile jest max na ludzi na serwie itp.

NIE MA

Opublikowano

Wydaję mi się, zdaje mi się.. Bla bla bla.. Gadajcie konkretnie, a nie dla nabicia postów.

@Topic Nic nie muszę tłumaczyć, masz tut'a ;]

http://www.mpcforum.pl/topic/470728-videotutjak-poprawnie-uruchomic-bonusswitchera/

NU94p9A.gif

Wracam..

Opublikowano

HackMaster3

Dziękuję :) Problem rozwiązany. Wszystko działa.

Daj plusika

:) Mam nadzieję, że na niego zasłużyłem :) I pamiętaj ! Dobro, którym obdarzysz bliźniego wraca do Ciebie z podwójną mocą, czyli dasz mi plusika, to dostaniesz dwa. Czyż to nie jest opłacalne ?

garfield.png

Nie lubisz Garfielda ? Nie mamy o czym rozmawiać !

Już mnie irytuje gdy widzę, że ponad połowa społeczności MPCFORUM, nie potrafi się wysilić i napisać poprawnie jednego zdania po polsku -,-

Zbieram Plusy ! +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...