Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM]Pytanie o plugin...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym usunąć na serwie coś takiego, żeby nigdy nie padał deszcz, gdyż sprawia to straszne lagi. Jak mogę to zrobić?

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

wie ktos?

1346594784-U507582.png

By lux.

| Validating | Members | WarRock Helper | Coding Cheats | Pro User | PostMaker | MPC Champion | MPC Popular | Gold Member | Blue Member |

Opublikowano

to powiedz?

1346594784-U507582.png

By lux.

Opublikowano

w essentials jest opcja ale tam też jest wiele wiele więcej opcji niż potrzebuje ale można je wyłączyć..... Albo jak chcesz mieć mniej to daj na comandbook tam też jest ta opcja. A jak nie znajdziesz to też można wyłączyć komendą /weather sun

Opublikowano

umnie wlasnie nie dziala ta komenda /weather sun a nie wiem jak zrobic zeby wogole nie bylo deszczu na serwie :( pomoz ktos!

1346594784-U507582.png

By lux.

Opublikowano

Ja znam lepszy plugin... NoWeather...

Wyłącza śnieg, deszcz, burzę itd.

Jest tylko dzień i noc... Łap linka:

http://forums.bukkit.org/threads/mech-noweather-v1-7-disable-weather-thunder-globally-1597.14600/

4770714280454741315510.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...