Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Chłopaki I Dziewczyny

Jacek6594

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie Gracze Warrocka ... Wiem nie weźmiecie tego na poważnie bo mam mało postów ... Ale ja pisze to proste z serca ... Napisali ,,Nadszedł dzień sądu dla hackerów". Zapomnieli dopisać ,,Nadszedł dzień sądu dla wszystkich którzy wydawali kasy na konta nawet po 500-1000 zł". Oczywiście ci co nie wydawali kasy i grali normalnie bez hacków tez dostali bana ... Ale dlaczego wydałem na konto pieniądze a oni je banują ? Nawet nie hackowałem ... Ale co im tego nie udowodnię ... Ostatnio na CQC widziałem admina Jankensi czy jakoś tak ... Napisał help you all . I sobie wyszedł . Oczywiście wszyscy płakali a on miał ich w dupie ... Wszedł na 1 lepszy room zagrał i wyszedł z gry . Dlaczego to ma być fer ? Wiem że od razu mój temat zostanie zamknięty dostane więcej do statusu ostrzeżeń za spam . Ale trudno ja mówię co myślę. A jeżeli też tak twierdzicie to zróbmy coś z tym razem. Jeżeli nie od banują nie grajmy w tą grę. Niech zbankrutują . Albo grajmy wszyscy na hackach . Ale ja uważam że za K1 było dużo dużo lepiej. Oni ogarniali ten system . Ale jak widać dzisiejsza administracja nie dojrzała do tak dużej odpowiedzialności.

Pozdrawiam Jacek : Klinsman93 dużo broni expa premka acc: blocked ;) Kochajmy warrocka za co ? za nic ?

A i oczywiście nie mam zamiaru płakać za kontem i pisać pod tematami ale chu** i tym podobne :). Po prostu żal mi tej gry bo była dobrą grą. Pamiętam te chwile bez hackerów bez lagów. W warrocka gram dużo i poświęciłem tej grze wiele czasu. Ale jak widać oni tego nie doceniają ;(.

I jeszcze PROŚBA!

UWAGA:

Dlaczego niektórzy piszą :,,Dobrze wam tak , niech banują hackerów" itd. A nie znają nawet sytuacji . Cieszą się bo mieli 1 lvl grali na hackach i nie dostali bana ;P Albo większy i im się fartneło. Po co się mądrzycie ? Jak nie wiecie jak to jest ? Kozaki ? ;P Troszeczkę zrozumienia bo niektórzy dostali ban za nic. To tyle.

Co by tu. ? Siema!

rnket.png

Opublikowano

nie ma się co żalić.. różnie bywa

może są już uczuleni na hackerów i blokują wszystkich którzy mogli mieć kontakt z czymś takim?

też sie już przekonałem, ze nie ma co wydawać kase na gre bo mnie zabanowali co dziwne z premką i broniami z g1 +36 dni..

wgl to nie gram od dawna w WR ale co jakiś czas wchodze na MPC Warrock i zawsze widac tematy typu: "[pomocy].." , "problem .." , "warrock nie działa" i inne w których wielu użytkowników pyta co sie dzieje, ze im np wr nie śmiga a tu sie okazuje, ze serwery zlagowane albo wyłączone..

przewińcie kilka stron wstecz i zobaczycie, ze same pytania.. to chyba główny powód, żeby zagrać w cos innego (nie licząc nobów w grze)

@DOWN masz rację po części bo którymś razem nie blokowali kont z wykupionym premium.

Hejo

Opublikowano

Nie za bardzo rozumiem o co Ci chodzi ...

Zawsze wrzucali wszystkich do jednego worka i zawsze ich nie obchodziło ile wydałes na konto. Pobannowali wszystkich z zasady i raczej nie przejmują się tymi pisanymi masowo ticketami. Jak nie wy to za rok przyjdzie inne dziecko z kasą i je wyda na tę grę. Zastanówcie się po co w ogóle gracie w ten sh*t.

2070d6e5f8b5c.png

By Cristiano.

Opublikowano

Wiem co czujesz pewnie też dostałeś nie słusznie bana jak połowa userów i ze złości to napisałeś ale to dobrze ponieważ wydaliśmy na tą gre bardzo dużo pieniędzy a oni nam banują konta a jeśli ktoś wyśle bilet to trzeba bóg wie ile czekać no ale cóż trzeba się pogodzić no chyba że wiesz gdzie mieszkają G1 to wiesz :P ale wątpię.Dlatego ja już się pogodziłem że straciłem konto i idę dalej zrobiłem nowe konto i od nowa trzeba wbijać lvl dlatego radze ci 2 rzeczy albo idź dalej i zrób tak jak ja albo już nie graj w wr bo tutaj pisanie twoje na tym forum nic nie da więc wiesz

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Kolejny krok ku swojej samozagładzie wykonany przez G1. Może i przez chwilę pozbyli się cheaterów, ale przy tym zbanowali wielu graczy (swoje źródło dochodów), którzy faktycznie grali jedynie dla czystej przyjemności. Jak dla mnie powinni zająć się zabezpieczeniami, bo takie masowe "pokazówki" do niczego nie prowadzą. Ludzie za miesiąc, dwa o wszystkim zapomną i znowu wszystko będzie wyglądało tak jak wcześniej. Kolejna masówka i kolejne bany dla tych uczciwych - krąg się zamyka. Jeżeli nic się nie zmieni, daję im jeszcze rok, potem gra najprawdopodobniej przestanie zarabiać i będą musieli poważnie zastanowić nad zakończeniem WR lub chociaż odsprzedaniu go jakieś innej firmie, za grosze.

32354141673387527780.png

Opublikowano

@Up popieram. Dlaczego WR indonezja, korea itd. maja zabezpieczenia na ktorych nie dzialaja hacki? nie ma hackow nie ma banow - jest przyjemnosc z gry i wiadomo ze kasa ktora wydasz nie pojdzie w bloto.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

@Up popieram. Dlaczego WR indonezja, korea itd. maja zabezpieczenia na ktorych nie dzialaja hacki? nie ma hackow nie ma banow - jest przyjemnosc z gry i wiadomo ze kasa ktora wydasz nie pojdzie w bloto.

Bo takie kapcie skośnookie nie znają sie tak na tworzeniu wspomagaczy jak Geoning i inni ;D

//Spam| RaVneS

jaki spam? Odpowiedziałem na pytanie użytkownika, prawda?

czytanie ze zrozumieniem :*

Bardzo proszę o ściągniecie kilku %.

Opublikowano

Ja pierdole, tak czytam i mysle czemu wy macie pretensje do g1? Przeciez powinniscie miec do 80% uzytkownikow tego forum, bo to oni haxuje i to rpzez nich g1 robi takie akcje, i too przez nich nie ma przyjemnosci z gry, i to przez nich jesli tylko lepiej grasz, to wyzywaja cie od haxow, nastepnie dostajesz votekicka, i to przez nich ta gra, ktora tak lubicie przestanie istniec

10 more

Opublikowano

Też pamiętam te momenty gdy nie było hackerów najlepiej to było gdy była beta lub pierwsze dwa lata gry. A Teraz od dwóch lat zaczeła sie psuć i doszła do takiego stanu jak dzisiaj jest. Przestałem grać w WarRocka miesięce temu od momentu gdy wszystkim dlvlowali konta. Wróciłem później tylko po to aby mi zwrócili LVL pisałem tickety i trochę grałem na tym koncie aby widzieli że mi zależy, no i wkońcu mi przywrócili 55 lvl ale ja więdząc, że będą na pewno znów takie sytuacje jak ta czyli że banują lub dlvlują bez powodów sprzedałem konto i teraz mam spokój.

Opublikowano

Kiedyś w War Rocka grałem dużo (w 2010 :) ) ale teraz Hackerów się od h...ja wzięło i nie ma sensu tam grać . Próbowałem od początku zacząć w niedawno ale to nie to samo .

I grafika już ostro nie ta , 0 Aktualizacji graficznych . Gdyby grafa dobra była to bym się skusił ale po 5 minutach gry wy instalowałem go .

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

ja od wara robie przerwe dlaczego? w każdy room jaki wejde jest hacker.A czytałem w tym samym dniu, że z nimi już koniec :/

@jacek

dla mnie masz w 100% rację.Nie grajmy w ten szajs i dlaczego ta gra nas tak ciekawi? wszystko co dobre za $ (bronie..) i wogle grać nie można przez hackerów.Jeszcze dodam, ze jak on dostanie warna za ten temat to szacun dla całego mpc.Stanie się tak z tym forum jak z tą grą..

Opublikowano

ja od wara robie przerwe dlaczego? w każdy room jaki wejde jest hacker.A czytałem w tym samym dniu, że z nimi już koniec :/

@jacek

dla mnie masz w 100% rację.Nie grajmy w ten szajs i dlaczego ta gra nas tak ciekawi? wszystko co dobre za $ (bronie..) i wogle grać nie można przez hackerów.Jeszcze dodam, ze jak on dostanie warna za ten temat to szacun dla całego mpc.Stanie się tak z tym forum jak z tą grą..

Dzięki :) Widzę ,że wszyscy to rozumieją ;] Widać ,że rozmawiam z osobami na poziomie ;P Oczywiście Lajk .

Co by tu. ? Siema!

rnket.png

Opublikowano

hahahahaha ale cioty xDD. zal mi was;D . zakochaliscie sie w tej grze??

gosciu dusze wylal bo mu konto zbanowali hahaha. zyj nalogiem xDD

pzdr

Nie jestem nałogowym graczem. Po prostu lubię tę grę :) Wydałem sporo pieniędzy . Ale ja nie napisałem że płacze ;) I nawet ticketa do nich nie wysłałem :) I może grzeczniej ?

Co by tu. ? Siema!

rnket.png

Opublikowano

wlaśnie tego nierozumiem... wiekszość hackerow nie dostala bana a uczciwi gracz stracili nie dosc ze duzo czasu gry to jeszcze pieniadze jakie inwestowali w konto. Z calym szacunkiem ale ZAL G1

Opublikowano

przeczytaj sobie pierwszego posta;] żałosne jak sie żalisz

Nie rozumiem cię człowieku ;) Po prostu piszę co myślę a ty idź i rób te swoje reklamy które i tak nie wchodzą ;)

Co by tu. ? Siema!

rnket.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...