Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Gry pc

Epean

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema,

szukałem dzisiaj ponad 1h gry w klimacie hmmm... średniowiecza/starożytności (?), ale nie mogłem znaleźć. Może wy znacie jakieś gry w stylu Gothic, ac z dobrą grafiką. Nie musi być zajebista, ale żeby była ;)

Gry, które odpadają:

Skyrim

all ac

Gothic

Dragon Age 2

Wiedźmin 1/2

Prince of Persia czy jakoś tak.

Dark Souls

Ps. Gry na pc.

Będę wdzięczny.

:)

@Down

Zapomniałem o Risenie. Hmm.. narazie ona najbardziej mnie przekonuje.

@2Down

Mount & Blade też zobaczę ;)

1393461645-U349224.png

Opublikowano

Risen

Super gra.

Chyba 3 razy ją przechodziłem. :D

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Heroes I , II , III , IV , V

Disciples I , II , III

Medieval : Total War

Mount & Blade

Twierdza

;)

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano
Dark Messiah of Might & Magic

Również polecam, świetna gra.

@Top

Fable?

ek0nlf.png
|Postwrriter|ExModMapleStory|
By
Miyoshi.

Moze aktywnosc nie powala ale smialo mozna go nazwac wzorem dla nowych userow.Tak

Opublikowano

Ogniem i Mieczem - Dzikie Pola. Ogólnie ciekawa gra, wciągająca (chyba nie będę miał 5 z religii :unsure: ) ale ma troszkę bugów, lecz ciągle je naprawiają, czasami są irytujące ale ogólnie to fajna grafika, podoba mi się walka (chociaż jest średnio rozbudowana bo tylko 4 tryby ataków!), możesz dołączyć do państwa, np. Szwecji, Polski, Rosji itd. Jeśli zdecydujesz się grać, to w spoilerze znajdziesz informację na temat siły danych państw itd.

Królestwo Szwecji - Dobrze traktuje swoich poddanych, dobrze płacą za zadania, są bardzo silni, z początku mają przewagę nad np. Rzeczpospolitą.

Księstwo Moskiewskie - Są dosyć silni, używają łuków i mają dobrą konnicę, ale Szwedzi silniejsi. Nie mają zbyt wielkiej przewagi nad innymi państwami.

Rzeczpospolita - Nie są zbyt silni, ale mają ciekawe zadania. Z początku są bardzo słabi. Mają extra konnicę - husarzy, są zaje^^fajni. Polecam szczególnie dla Polaków :).

Chanat Krymski - Dosyć silni, nie wiem jak płacą za zadania, są dosyć silni, szczególnie używają konnicy - średnia ale jak jest ich dużo może być problem. Mają stosunkowo mało twierdz.

Wojsko Zaporoskie - Kozacy ^_^ Dosyć słabi, ale mają duże armie. Mają ciekawe zadania ale nie ma zbyt dużych wynagrodzeń. Jest to dosyć duże państwo na początku, potem może się pomniejszyć.

Huff... Pisałem to chyba z 12 minut :)

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...