Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc przy stawianu serwera metin2

Ungoodly

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam chce postawic wlasny serwer metin2 lecz nie wiem za bardzo co i jak.W metin2 gralem ponad 2 lata i wiem mniej wiecej jakie chce miec na nim raty i jakie przedmioty beda w is a jakie w grze.Naprawde chce do tego podejsc na serio ale sam nie ogarne tego wszystkiego.Co do pieniedzy to nie problem bo mam troche odlożone a poza tym co msc mam wypłate:PNajlepiej gdby ktos był z okolic Bielska Białej bo wtedy można by sie bylo spotakac i wszystko obgadac przy piwku:]Oczywiscie za pomoc zapłace jakieś pieniądze i jeśli ta osoba bedzie chciała ze mną współpracowac juz po utworzeniu serwera nie widze problemu moge dac GM czy tam cos innego:)Zainteresowanych prosze o kontakt gg:39392000 jestem dzis do 18 i do końca tyg od 14 do 21.

Opublikowano
http://www.mpcforum.pl/topic/482876-poszukuje-gm-testera-chce-zostac-gm-poszukuje-sponsorahostera-grafikapomocy-przy-postawieniu-serwera/

1388363882-U262029.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...