Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Najlepsze bron dla mechanika.

°PiooraS°

Najlepsza bron dla mechanika  

37 użytkowników zagłosowało

1. 1. Najlepsza bro? dla mechanika to :

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie, podajcie jaka najlepsza bron dla mechanika, bo nie wiem co kupic.

Proszę równierz uzasadnic dlaczego ta bron.

Opublikowano

Nie zgadzam się ^^ , według mnie najlepszą bronią dla mechanika jest UMP45 a dlaczego? Ponieważ MP5 jest tylko lepsza w celności ale zadaje mniejsze obrażenia. UMP45 można kupić na zawsze za 45000 kredytów a na MP5 trzeba wydać aż 90000 . Wiec jak już zaoszczędzimy trochę kredytów i stać nas bedzie na zakup broni na zawsze, wydajemy resztę oszczędności na ulepszenie broni ;D najlepiej w celność i obrażenia + laserowy celownik. Ja właśnie gram tą klasą postaci bez żadnych ulepszeń broni i mam staty po 40 do 15 a mam dopiero 10 poziom.

Opublikowano

Nie zgadzam się ^^ , według mnie najlepszą bronią dla mechanika jest UMP45 a dlaczego? Ponieważ MP5 jest tylko lepsza w celności ale zadaje mniejsze obrażenia. UMP45 można kupić na zawsze za 45000 kredytów a na MP5 trzeba wydać aż 90000 . Wiec jak już zaoszczędzimy trochę kredytów i stać nas bedzie na zakup broni na zawsze, wydajemy resztę oszczędności na ulepszenie broni ;D najlepiej w celność i obrażenia + laserowy celownik. Ja właśnie gram tą klasą postaci bez żadnych ulepszeń broni i mam staty po 40 do 15 a mam dopiero 10 poziom.

twierdzisz ze do 10 poziomu wbiłeś 45 tys kaski?? :O mi to sie nie udało nawet do 20 lvla :P

Opublikowano

twierdzisz ze do 10 poziomu wbiłeś 45 tys kaski?? :O mi to sie nie udało nawet do 20 lvla :P

niee, nie powiedziałem ze wbiłem tyle kaski xD chociaż chciałbym ;D po prostu mówie jaka jest najbardziej opłacalna opcja ;D

Opublikowano

Ja z powodzeniem walczę Veteran's Usas-12, mi najlepiej przypadła do gustu wyśmienita na krótkie dystanse, dobra na średnie, marna na dalekie, ale przy moim stylu grania, "cały czas do przodu" spisuje się świetnie

Opublikowano

Bez obrazy, ale Usas urzywają newbie w grze, którzy nie potrafią podstawową bronią do odpowiedniej klasy zabijać, kocham takie Reconki biegające z Usas bo nie potrafią sniperką sobie poradzić i zabić kogoś z daleka ;)

Opublikowano

Wiec tak, jezeli masz duzo kasy to polecam Elite MP-443 ( pistolet ) na daleki dystans oraz Elites USAS-12 ( shootgun ) + grenade booster ( skille - 3x Frag grenade, safe fall, power climb, tactical reflexes 3x; 2x increase speed, jezeli bedziesz mial jeszcze jakies punkty umiejetnosci to wez sobie RPG x2, dalej to juz sam dobierz ), natomiast gry brak kredytow na koncie to kup Veteran USAS-12 ( rowniez shotgun )

Cos na temat ACTA.

Sa 4 osoby, a, b,c i d.

Osoba A jest na nie dla ACTA, osoba B jest kumplem A ale nie ma zielonego pojecia o co w tym chodzi, mniejsza o to, tez jest na nie, osoba C to rodzina A, wiec czemu by nie zaprotestowac przeciwko ACTA, D to przyjaciel wszystkich osob, i nie wypadaloby byc za wprowadzeniem ACTA.

1/4 osob nie ma zielonego pojecia o ACTA.

• 11 miesięcy temu...
Opublikowano
:ninja: MP7 z dodatkami to jest spoko broń . Ze średniego dys. bierze ok 30 HP a z daleko ok 12 , ale przecież to nie snajperka . :ninja:
Opublikowano

Kup MP5 ew 9A-91 które z dodatkami (zestaw z MP5) jest celny prawie jak MP5 ale zadaje mniejsze damage

Ale do 9A już muszą być dodatki a MP5 samo w sobie wymiata

LOL

Opublikowano

W ankiecie zabrakło broni as-val vs g53

Miała być to najlepsza broń,ale niestety zabrakło tych broni najlepszych.... .

Poza tym bardzo dobrze tutaj wyjaśnił nam 9fps8

Także każda broń jest do innej taktyki tak samo jak dodatki do broni jeden secik będzie na bliskość (bardziej w użyciu z biodra) zaś następny set będzie tylko wyłącznie na celność i tak jest z broniami to zależy jak ktoś gra więc ciężko tutaj osobiście komuś dobrać broń jakiej się komuś zamarzy, bo w rzeczywistości będzie to dobra broń,ale dla ciebie okaże niezbyt dobrym wyborem.I tak propo w końcu ta gra jest celowo dostosowana by kupować 2 slot na 2 główne bronie by jedną mieć broń pod daleki dystans i 2 pod krótki dystans.

Chociaż z innej paczki można byłoby uznać,że broń dla szturma l85a2 jest uniwersalnym wyborem.

Opublikowano

Zakaz odkopywania tematów.

Jak byście zauważyli nie ma as-vala bo- spójrz date tematu

Lemanio a grałeś mp5? Mnie nigdy nie dedają z g53 (1vs1)

As val taki jak famas? no nie wiem... na każdej ogległości famas rozwala as vala... Ewentualnie jak ja np bez celownika as valem a osoba z famasem dopiero go wyciąga.... ale to rzadko ....

1 MP5/As-val= to jak kto woli...... ja korzystam z tych obydwu broni jest bardzo dobrze :)

2 g53 = miałem na 1 dzień i testowałem z mp5.... mniejsza celność/obrażenia bez dodatków oczywiście.... chyba że g53 z dodatkami zmienia się tak ze lepszy od mp5 w co nie wierze ....

3 ? UMP45 ? nie wiem tutaj dam ump i pp...(ten co 55ammo ma)

YAY

Opublikowano

Każdą bronią sobie latam.... mp5 bardzo dobra broń, jednak G53 ciut lepsza.... a z dodatkami + 4 na szybkość pocisków .... naprawdę świetnie się sprawuje....

x

Opublikowano

Polecam G53 to jakby takie mp5 +3 , ona dopiero wymiata :) potem mp5 oraz as-val - kosi jak famas :)

Pozdro

Zgadza się G53 to bardzo dobra broń. Zadaje duże obrażenia i jest bardzo celna. Trochę kosztuje ale warto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...