Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Skrypty]Czy Powracają

Maximus™

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema dziś zobaczyłem nie typowego gracza było to tak:

Wchodzę se do rooma no i gram zobaczyłem gościa z p90 dobra myślę sobie "Dobra to zwykłe p90" a tu nagle zabił jednego gościa patrze a on zapierdziela z p90 Silver (SW)pytam sie go z kąd on ma go a on mi napisał że buy bla bla coś po angielsku i chciałem sie go jeszcze coś ale go kikneli i nie zdążyłem.No więc nie wiem co myśleć pomyślałem że znaleźli obejście ale jak i kiedy? czekam na waszą wypowiedź

PS.Nie wmawiajcie mi że to weapon binder bo on zabijał tą broną i że to bug !!

1373415594-U477327.png

KidModerator Single Player|MPC Champion|Gold Member|Postwriter|Uczeń Pawła_CS|

Opublikowano

Nie wiem po co założyłeś ten temat ... :(

Nie ma skryptów, nikt tego nie obszedł, jak by były to byś je znalazł w dziale, przykro mi...

I powiem Ci że chyba nikt już nawet nie szuka rozwiązania na te skrypty, bo nawet nikt się nie łudzi że zostaną one "odblokowane".

Możesz dać Lajka xD

@Down Może była chwilowa wyprzedaż więc kupił w MP, ja nie wiem nie śledzę już WR, więc sorry... Ale na pewno nie ma skryptów :)

Huehue

:)

1753048381.png

Opublikowano

Nie wiem po co założyłeś ten temat ... :(

Nie ma skryptów, nikt tego nie obszedł, jak by były to byś je znalazł w dziale, przykro mi...

I powiem Ci że chyba nikt już nawet nie szuka rozwiązania na te skrypty, bo nawet nikt się nie łudzi że zostaną one "odblokowane".

Możesz dać Lajka xD

No mówię ci nawalał z p90 SW silver co kupił w MP ?

1373415594-U477327.png

Opublikowano

Możliwe... chociaż prawdę mówiąc to je dawno temu wycofali więc nie wiem.

Pomogłem?

Daj "like", to nie boli.

Z problemami pisz na PW.

Opublikowano

@Up @Up2

Tak , ten gracz zakupił ją w marketplace . Była dostępna wczoraj koło północy przez 5 minut . Z tego Co wiem (od G1-Admin-Tristan) co poniedziałek , mają być takie nie typowe itemki , jak np. P90 SW :)

test_n10.jpg

Opublikowano

@UP .

na twoim tyłku . Takie bajki opowiadaj sobie mamie .

co do P90 Silver ( jest ona pod (found message ) więc nie może być w warrocku ;> ponieważ nie będzie miała dzwięku , po drugie niech autor tego tematu udowodni ze mial te p90 Silver . Temat się bedzie toczył i toczył , lepiej gdy go ktoś zamknie .

nie będzie waszych kochanych skrytów tyle na temat pozdrawiam (:

HARD with STYLE

close your eyes and open your mind .

( DRAGONBORN)

Opublikowano

@UP .

na twoim tyłku . Takie bajki opowiadaj sobie mamie .

co do P90 Silver ( jest ona pod (found message ) więc nie może być w warrocku ;> ponieważ nie będzie miała dzwięku , po drugie niech autor tego tematu udowodni ze mial te p90 Silver . Temat się bedzie toczył i toczył , lepiej gdy go ktoś zamknie .

nie będzie waszych kochanych skrytów tyle na temat pozdrawiam (:

a co ty się tak odrazu bulwersujesz moze naprawdę ktoś znalazł obejście i ma skrypty tylko sam z nich kożysta żeby nie było znowu masowych banów tak jak to było w październiku...

Opublikowano

a co ty się tak odrazu bulwersujesz moze naprawdę ktoś znalazł obejście i ma skrypty tylko sam z nich kożysta żeby nie było znowu masowych banów tak jak to było w październiku...

Proszę Cię, nikt nie znalazł oraz nie znajdzie sposobu na to!!! To jest bez wątpienia jak powiedział Wizzz , że była chwilowa wyprzedaż i koniec :)

Do modków: Radzę zamknąć, bo spam się robi xD

Huehue

:)

1753048381.png

Opublikowano

Skrypty też nie były znalezione z dnia na dzień. Pojawiły się wcześnie, na jakimś hiszpańskim forum. Dopiero stamtąd wyciekły linki.

@Lord, jakbyś miał nick to na warrockstats można sprawdzić czy rzeczywiście ma te bronie.

Edit.

Tak tylko na marginesie:

http://warrock-stats....php?site=items

widzicie tu może p90 silver ? Bo ja nie.. Coś jest na rzeczy.

Edit. 2

Po zabiciu ( w prawym lewym górnym rogu ) było widać, że to p90_siver?

klockilego.png
nick EUNE: the OSTR

Opublikowano

Skrypty też nie były znalezione z dnia na dzień. Pojawiły się wcześnie, na jakimś hiszpańskim forum. Dopiero stamtąd wyciekły linki.

@Lord, jakbyś miał nick to na warrockstats można sprawdzić czy rzeczywiście ma te bronie.

Edit.

Tak tylko na marginesie:

Edit. 2

Tak było widać i małym druczkiem pisało SW

1373415594-U477327.png

Opublikowano

może kupił jak jeszcze była w marketplace na 10lat xD

Edit.

Tak tylko na marginesie:

Edit. 2

Famasa Red też tam nie widze a jakoś admini nim grają :>

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...