Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Jaki serwer ?

xue9999

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Słyszałem coś o serwerze który nie zapisuje accloades chyba to był na super solides rec rules ? .

I mam pytanie bo chciałem na lifetakerze 1vs1 i nie wiem na jakim serwie .

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

To znaczy, że nie będzie pisało unb+ i admin nie da bana ??!!!???!?!?!?!?! ^ ^ ; D ; ))

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

Opublikowano

A ja nie pisze że bd robił 1000 killi na minute tylko że bd miał 100 unb+ na minute ... :D

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

Opublikowano

nawet na rec rules przy włączonej opcji "super soldier" będzie Ci zapisywało unbl+..na każdym serwerze zapisuje i nie obejdziesz tego...nie słuchaj tych co mówią, że nie zapisuje bo to nie prawda... zobacz sobie nick na stronie CA ssij_x4..to moje konto zrobione na lifetakerze na serwerze rec rulec przy włączonej opcji "super soldier"..patrz tam na accloades ;)

@edit

po drugie na Last Man Standing nawet nie da się włączyć opcji "super soldier" ..;)

ehh.:)

Opublikowano

Chyba ktoś źle przeczytał.

Typek pisał że nie bedzie pokazywało unbów na erbaz.com a nie na stronie combata.

Opublikowano

nawet na rec rules przy włączonej opcji "super soldier" będzie Ci zapisywało unbl+..na każdym serwerze zapisuje i nie obejdziesz tego...nie słuchaj tych co mówią, że nie zapisuje bo to nie prawda... zobacz sobie nick na stronie CA ssij_x4..to moje konto zrobione na lifetakerze na serwerze rec rulec przy włączonej opcji "super soldier"..patrz tam na accloades ;)

Na tym koncie w ogóle nie grałeś na serwerze rec rules :)

a poza tym widać że nakurwiałeś tylko ft :D

ALE GRUNT ŻE WBIŁEŚ MAJORA I PRZELAŁEŚ GP ^^

@sta112 2 bo na life takerze np. na eliminacjach on nie zabija ludzi tylko zaraża jak na quarantine :)

cała magia :D

Opublikowano

ILoveVomitI jeśli masz tyle killów to czemu masz kd 1.0?????????????????????????

bo jak gram z kolegą, to zabijamy się równocześnie...ja robię na nim 6k killi i on na mnie 6k kili więc to się sumuję i daje ratio 1.0..

Na tym koncie w ogóle nie grałeś na serwerze rec rules :)

a poza tym widać że nakurwiałeś tylko ft :D

ALE GRUNT ŻE WBIŁEŚ MAJORA I PRZELAŁEŚ GP ^^

@sta112 2 bo na life takerze np. na eliminacjach on nie zabija ludzi tylko zaraża jak na quarantine :)

cała magia :D

tłumaczę Ci, że konto jest zrobione na serwerze rec rules...pisze tylko że grałem na FT ale to tylko tak o chwilę..widocznie nie liczyło moich gier na LMS.

ale konto jest w 100% zrobione na LifeTakerze w trybie LMS ;)

ehh.:)

Opublikowano

bo jak gram z kolegą, to zabijamy się równocześnie...ja robię na nim 6k killi i on na mnie 6k kili więc to się sumuję i daje ratio 1.0..

tłumaczę Ci, że konto jest zrobione na serwerze rec rules...pisze tylko że grałem na FT ale to tylko tak o chwilę..widocznie nie liczyło moich gier na LMS.

ale konto jest w 100% zrobione na LifeTakerze w trybie LMS ;)

]

Ile grasz i czy masz już bana ?

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...