Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dwa pytania jak długo zajmuje wam wbijanie do gry i czy macie jakieś sposoby na ten nowy syf do jm co się nazywa kolejkowanie czy jakoś tak bo ja próbuje już od 12h dodam także że nie wbiłem się od środy, ani razu zaraz mnie szlak trafi no i pozdrawiam

Opublikowano

Niewiem po co takie tematy ale odpowiedziec moge ja wbijam okolo 1h26min pod warunkiem wbijam przez serwer 28 a co do tego programu narazie nic takiego niema.

Und3rsoldier.png

Opublikowano

wbijanie na serwer to jest katorga i nikt ani nic jak narazie tmu nie zaradzil. Nie ma sensu zakladania 100 tematow bo przeciez jak by byl takowy program odrazu pojawil by sie na forum;]

ja osobiscie wbijam na iris 20min-39h a na alps nie wbilem od ostatniej inspekcji

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano
wbijanie na serwer to jest katorga i nikt ani nic jak narazie tmu nie zaradzil. Nie ma sensu zakladania 100 tematow bo przeciez jak by byl takowy program odrazu pojawil by sie na forum;]

ja osobiscie wbijam na iris 20min-39h a na alps nie wbilem od ostatniej inspekcji

no to maciue szczęście ja ostatnio na persie wbijałem 3 dni i nie mogłem wbić...

rusiaplpng.jpgruzapl.pngjolixoss.png
Admin Cienia
Opublikowano

Zależy ile osób wbija się oprócz ciebie na serwer, przeważnie 6h, w godzinach nocnych ze 3h, nic na to nie poradzisz chyba że kupisz se premke.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...