Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Moje "elo"

Baquss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, jak mogę dokładniej sprawdzić swoje "elo" ? Mam 3 wygrane i 3 przegrane na rankedach, więc jestem poniżej 1200 elo, tym samym nie pisze na moim profilu. Da się jakoś dokładniej to sprawdzić ?

Powoli, żegnam się z wami, moi kochani userzy <3

95% mówi samo za siebie, tyle starań żeby wbić te dzisiejsze 400 postów, pomagając zarobić te AŻ 53 lajki.

No cóż... Raczej już nie wrócę, tylko czekać na dodatkowe 5% od kochających mnie adminów, pozdrawiam all !

Opublikowano

bo ty wogole elo jeszcze nie masz po rozegraniu okolo 10 meczy zacznie ci pokazywac

rapido.png

Jeśli Ci pomogłem

proszę like

Opublikowano

@Up nie koniecznie. Widocznie średniawo to wypadło, i masz elo podobne jak na starcie:> Puknij pare rankedów, najlepiej wygranych i dostaniesz brązowy medalik za elo 1300+ Ja niestety takowego nie posiadam, bo pierwsze 15 rankedów przedupiłem prawie przez nab teamy, a kolejne mimo że różnica winów/losow to jedynie 7, mam elo 950. Po prostu żal dupsko ściska.

9uIymOb.png

Chętnie pomogę w sprawach: League of Legends, World of Warcraft.

W razie pytań PW.

Opublikowano

Na Twoim profilu elo pokaże się od 10 zagranych meczy. Aby widzieć elo na grach niestandardowych musisz mieć powyżej 1200 albo 1250, nie pamiętam dokładnie.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Za pierwsze rankedy dostajemy/tracimy najwięcej ELO dlatego polecam najpierw wygrać jak najwięcej, a dopiero potem ewentualnie w dupcię dostawać;p

Gold Member

nvm

Opublikowano

gralfon, to ja ci polecam caly czas wygrywac bo wtedy jeszcze mniej tracisz

po 10 win/lose pojawia sie elo, dla innych graczy po wczytaniu twojego profilu bedzie ono widoczne w przypadku jezeli wynosi powyzej 1250

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...