Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Jaki serwerek wolicie

Mariuszek321

Jaki serwer wolicie  

21 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na jakim serwerze by?cie zagrali

• Hard- Rate 5x
    • Fun- Itemki +50 exp x100

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Robię serwer i chcę żeby osiągnął on sukces. Mam pytanie na jakim serwerze byście chętniej zagrali na hard czy na forfun?

Przy okazji mam do was pytanie jak zrobić by itemki dropiły np do +10 a nie do +0 xD

Bardzo proszę o odpowiedzi i z góry dzięki za pomoc

Opublikowano

For fun. Dlaczego? Ponieważ serwerów hard jest dużo + globale. : ) Świetne było Mythic, ale no niestety coś pozmieniali i teraz już nie jest tak fajnie.

Zdaje się, że był podobny temat. Miał być serwer naszych marzeń i co? Nikt się nie podjął postawienia go.

A co do moich oczekiwań na serwerze forfun:

- dużo PU

- cash npc

- exp nie musi być w niewiadomo jakich ilościach, ale żeby nie było bardzo ciężko ani bardzo łatwo : )

- eventy z ciekawymi nagrodami

- możliwość zakupienia setów w uniki/castingów

- a i drop najlepiej do +15 a powiedzmy maksymalne ulepszenie do +17 : )

Opublikowano

podobny jak 777 raty też takie żadnych cash npc ani dropów +10-15 Co to za gra jak masz gotowce To już lepiej postać kupić z max lvl xD

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

podobny jak 777 raty też takie żadnych cash npc ani dropów +10-15 Co to za gra jak masz gotowce To już lepiej postać kupić z max lvl xD

No to bez sensu robić nowy serwer skoro jest LC 777, Destiny, Fantasy.. ja bym preferowała serwer typowo for fun ale bez itemów +50... z resztą już napisałam wyżej czego ja oczekuję. ^^

Opublikowano

Jeśli chodzi tak dla picu robić server dla zabawy no to róbcie czemu by nie

Mój komputer:

CPU: I7 6700K, Płyta: MSI Z170A GAMING PRO CARBON , GPUMSI  GeForce GTX 1080 GAMING 8 GB  GDDR5x , PSU: SilentiumPC Supremo M2 GOLD  550W,

SSD: GOODRAM Iridium Pro 240GB, HDD: Seagate 2 TB  , Obudowa:: Sharkoon DG7000-G RAM:  2x Corsair Vengeance  LED DDR4  16 GB  3200 Mhz  CL16 Red 

Opublikowano

Myślicie że serwer w którym każdy by miał adma to dobry czy do **** pomysł? xD i czy może ktoś powiedzieć jak zmienić max + itemków w dropie?

Jestem jeszcze troszke nie pewny jak się zdecyduje to obiecuje wam że ten serwer przejdzie do historii jako jeden z lepszych na hamachi xD

Opublikowano

Myślicie że serwer w którym każdy by miał adma to dobry czy do **** pomysł? xD i czy może ktoś powiedzieć jak zmienić max + itemków w dropie?

Jestem jeszcze troszke nie pewny jak się zdecyduje to obiecuje wam że ten serwer przejdzie do historii jako jeden z lepszych na hamachi xD

Hmm może nie admina ale GM'a myślę że to by był dobry pomysł, oczywiście jeśli ktoś nie chciałby to nie trzeba mu go dawać. Na takim serwerze można pobawić się postaciami. Coś zobaczyć, czego nie można zobaczyć bez GM'a. Ale ja osobiście jestem za B)

a12cd1fa72f4efee9e9c6c4b105d8e65.jpg

Opublikowano

O nie.. uważam, że jak każdy będzie miał GM-a to już nawet nie będzie serwer do grania. ;d Bez sensu dla mnie. Zrobić Team, który by organizował eventy i ogarniał wszystko. Ale żeby można było normlanie pograć. ; )

Opublikowano

Dziękuję wszystkim już niedługo powstanie Medium/Hard serwer którego nie zapomnicie. Szukam administracji pisać na Pw.

Serwer będzie miał rate:

Drop items do +5

Duży drop hs

Exp między 10-25razy

Drop kasy średni

Drop itemków sredni

Pu będzie bardzo przyzwoite

Mam nadzięję że wszystkim się spodoba a eventów będzie codziennie po 10 -Wojny graczy ,pytania,

Administracja będzie opiekowała się graczami, Będą sprzedawane itemki za poszczególne ceny a czasami adm może nawet podxpic ^^^

Serwer będzie ep1 ale w najbliższym czasie przejdzie na ep2 . Jak by ktoś chciał to może mi pomóc wymyśleć nazwe xD

Mam nadzieję że będziecie z tego serwerka zadowoleni

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...