Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Android Market.

Vassopent

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć...

Jak sami wiecie że na Androidzie są do dupy gry płatne ( są nie raz dobre do 5 zł ale nie można ich kupić np. tak żeby z konta pobrało daną kwotę )

Wiem że jest program który instalujesz na fonie, pobierasz instalkę np z chomikuj i masz pełną wersję gry która np. w markecie jest za 11 zł, może ktoś podać nazwę ?

mam jeszcze jedno pytanie , podacie stroną na pw ( ew tutaj ) skąd pobierać gry żeby odpalić przez Astro ? bo np. 3 działają a nie które nie...

@@@ : Poda ktoś nazwę aplikacji ( android market ), w której masz duży wybór broni, klikasz za spust i strzelasz i jest dźwięk . ( Kumpel ma taką aplikację, ale nie mam numer do niego bo mi się pokasowały )

2e7beb469d579.gif

" Ten kawałek będzie leciał w furach wielu,

więc pozdrawiam pasażerów, elo "

Opublikowano

Dziękuję bardzo za odpowiedź, lubić to rozdane,

mam jeszcze jedno pytanie , podacie stroną na pw ( ew tutaj ) skąd pobierać gry żeby odpalić przez Astro ? bo np. 3 działają a nie które nie...

2e7beb469d579.gif

Opublikowano

Każda gra ma format .apk a jeżeli nie działa to pobierz z innego źródła, być może to port z innego fona i dlatego nie działa.

11hbhnt.png

Opublikowano

Próbowałem ale nie każde chodzą, np pobrałem gierkę która waży ponad 250 mb, ok zainstalowałem to przez Astro , ok czekam ponad 45 min i zainstalowało sie... odpalam i nie działa.

2e7beb469d579.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...