Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Darmowe Sm.

JA30L

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

On sobie zarobi, reszta już nie. Tak jak wyżej pisali, mały zysk, a żeby coś uzbierać, to trzeba chyba z rok nad tym siedzieć, no i oczywiście naciąganie na tej stronie, żeby kupować te kredyty do tych durnych gierek, z których szansa na wylosowanie jakiejś spoko nagrody waha się ok. 0.001 %, a przeważnie losujemy "pierdulenie" i to głupie klikanie reklam doprowadza do szału już po tygodniu, osobiście w ok. 2 miesiące zarobiłem 1$, dlatego jak widać wszystko opiera się na tym systemie znajomych. Sądzę, że temat należy wywalić w kosz, bo jedyne zyski będzie miał autor tematu, który dzięki swojemu bannerowi będzie czerpał zyski z tych, którzy dokonają rejestracji. Tyle ode mnie, no i podsumowanie:

+ jest jakiś(pewny) zarobek

+ przy dużej liczbie rejestracji przez nasz banner, dość dobre zyski

- żeby były widoczne dobre zyski, trzeba się męczyć, żeby ktokolwiek zarejestrował się z naszego linku(tych osób musi być dużo)

- wymaga ciągłego chodzenia komputera(aplikacja)

- niewielki zarobek

- głupie, denerwujące i czasochłonne mini gierki(strasznie mała szansa wygrania czegokolwiek)

- mało punktów za kliki(klikanie reklam)

- naciąganie(np. kupowanie kredytów do gierek z których i tak nic nie wygramy)

Opłaca się? NIE, zdecydowanie lepszy zarobek SM będziecie mieli z polskiego sponsor pay.

Opublikowano

On sobie zarobi, reszta już nie. Tak jak wyżej pisali, mały zysk, a żeby coś uzbierać, to trzeba chyba z rok nad tym siedzieć, no i oczywiście naciąganie na tej stronie, żeby kupować te kredyty do tych durnych gierek, z których szansa na wylosowanie jakiejś spoko nagrody waha się ok. 0.001 %, a przeważnie losujemy "pierdulenie" i to głupie klikanie reklam doprowadza do szału już po tygodniu, osobiście w ok. 2 miesiące zarobiłem 1$, dlatego jak widać wszystko opiera się na tym systemie znajomych. Sądzę, że temat należy wywalić w kosz, bo jedyne zyski będzie miał autor tematu, który dzięki swojemu bannerowi będzie czerpał zyski z tych, którzy dokonają rejestracji. Tyle ode mnie, no i podsumowanie:

+ jest jakiś(pewny) zarobek

+ przy dużej liczbie rejestracji przez nasz banner, dość dobre zyski

- żeby były widoczne dobre zyski, trzeba się męczyć, żeby ktokolwiek zarejestrował się z naszego linku(tych osób musi być dużo)

- wymaga ciągłego chodzenia komputera(aplikacja)

- niewielki zarobek

- głupie, denerwujące i czasochłonne mini gierki(strasznie mała szansa wygrania czegokolwiek)

- mało punktów za kliki(klikanie reklam)

- naciąganie(np. kupowanie kredytów do gierek z których i tak nic nie wygramy)

Opłaca się? NIE, zdecydowanie lepszy zarobek SM będziecie mieli z polskiego sponsor pay.

Ktoś kogoś zmusza.? Ja wam daje tylko Tuta. Zarobki i tak mam ^^ .

To co myślisz że za siedzenie na dupie i żarcie bd miał miliony.? Trochę pomyśl na baanerze sie zarabia miesiecznie 13000 pkt (13$) do tego bonus za klikanie 5000($) i sie jakoś 3 dolary trzeba sobie dorobić. Aktualnie na 50 poleconych nie zaglądałem na to konto, od roku. Patrze a tu 80$ to wiesz... Poleceni mi wbili ^^.

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...