Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zmienieli ceny Speed Bost'ów

berni116

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Widzieliście ze zmienili ceny speed boostów w nfs??? :D

Przez sms można teraz kupić 8000 sb za 30zł...

A 50 000 przelewem kosztuje coś ok. 12 zł...

Miłych zakupów :D

Nowicjusz
Opublikowano

masakra chyba mają jakiś błąd na stronie, albo chcą zamknąć działalność, właśnie sobie kupiłem 8tys boostow za 2,25zł co by dostać tą lancie integrale;]

Opublikowano

WOW, ale ceny ! Jak bym mógł kupił bym już teraz.Jednak nie jestem pełnoletni i nie mogę :P Oby to nie bug, bo w weekend sobie kupie :D

Opublikowano

Zauważcie że to jest błąd bo zerknijcie na doładowanie sms 2750 bost kosztuje tyle samo co 7500 coś się im pomyliło wiec doradzam szybko wykorzystać bug

Opublikowano

Może i zniknie, ale tak samo jak zniknie spora ilość graczy;)

Co do bugu, to i tak nie skorzystam, bo po prostu wiem jak

to może się skończyć;)

Opublikowano

A wiecie, ze ten bug działa tylko w Polsce? Kupiłem właśnie 50 000 i chyba kupie to CCX

@edit

dzekon, EA kasę dostała więc nie mają podstaw, by dac bana.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Wiem czemu tak jest! To zaden bug! Zmienili ceny specjalnie i mają błąd, bo boosty mają być droższe! Więc dla tych co mają boosty:musicie je wydac dzis- o północy czasu greenwith będzie reset boostów.

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

UP co ty ściemniasz ludzi stary. Zrobili to z powodu założenia nowego cennika SMS ten niby BUG będzie zdjęty dziś a nawet jutro więc bawcie się do woli i w żadne ściemy z RESETEM nie wierzcie. Poczytaj forum oficjalne Worlda to się dowiesz a nie bzdety piszesz.

Jeśli Wszystko Działa Daj PLUSA

[Tut] New Easymetin2 Na Hsiii

http://www.mpcforum.pl/topic/212977-tut-new-easymetin2-na-hsiii/page__p__1439264#entry1439264

Nowy Dmghack Pod EM2 na HS3

http://www.mpcforum.pl/topic/213196-nowy-dmghack-pod-moje-em2/page__p__1440761#entry1440761

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

@up

tak słyszałem na chacie i od paru kumpli z nfs worlda, na 100% nie jestem pewny, ale jak tyle wiary o tym gada?

Niewiem.

p.s. Jak nie jesteście pełnoletni kupcie paysafecarda- kupujesz kupon w sklepie, potem wpisujesz z niego kod i mozesz sie cieszyc boostami :D

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Wszystkie punkty zarówno w BF'ach jak i NFS staniały. Jutro następuje ujednolicenie waluty BF, nie jest to bug a zmiana cen. Po zmianie kraju boosty są jeszcze tańsze.

Opublikowano

Mam problem bo chce wysłać smsa za 7 zł (4500 boostów) i mam im odpowiedzieć Pay. No to robię tak i pisze mi, że się nie powiodło :/

jLRw2A6.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...