Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

New World czy Free Kingdom?

J4KU8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, wiem że było masa takich tematów lecz chciałbym się dowiedzieć na którym serwie bardziej opłaca się grać. Gram aktualnie na Free Kingdom, mam eq, lecz ceny mnie porażają i chciałbym się dowiedzieć gdzie jest więcej wiary?

1358809676-U384748.png

Opublikowano

Na Free Kingdom:

• Wyższe ceny
  • Więcej noobów
  • Mniej wolnych spotów / metnów.

Na New World:

• Mniejsze ceny
  • Mniej noobów
  • Więcej wolnych spotów / metinów

Free Kingdom to pierwszy z serwerów Metina US, co za tym idzie jest tam

starych wyjadaczy, którzy o grze wiedzą naprawdę dużo, jeśli ładnie się poprosi to z pewnością odpowiedzą na nasze pytania o ile nie będziemy zbytnio natrętni. Nie powinno być także problemów z finansową pomocą na początek gry. Sam często pomagam dając na poty czy podstawowy ekwipunek. Jeśli chodzi o ceny na rynku to nie są one zbyt wygórowane. Wybonusowane rzeczy możemy kupić za naprawdę przyzwoitą ceną, wystarczy trafić na okazję. Nie powinno być także problemu z kupieniem od innych

graczy

zwoju dodania bonusu, czy zmiany bonusu, wystarczy zagadać do jakiegoś większego lvla, gdyż

jest

to w pełni legalne, jednak trzeba uważać na oszustów, wszędzie się tacy trafiają.

Gorzej jest jeśli chodzi o działanie serwera. Ostatnimi czasy było bardzo dużo restartów, przerw, kanały w większości są BUSY lub FULL co utrudnia grę, w szczególności gdy polujemy na bossów lub metiny

a new world

Mniejsza liczba Polskich graczy co jest super gdyż nikt mnie nie zadręcza pytaniami na temat gry. Pełny jest tylko jeden kanał jak do tej pory a także nikt mnie pyta mnie "Ro?". Momenty gdy bije metiny nikt mnie nie przeszkadza no chyba, trafi się właśnie rodak (Większość jest takich).

Może to Ci pomoże w wyborze. :)

Ten rap to inny wymiar, z kosmosu biorę każdy panczlajn,
Ciebie podobno nic nie zatrzyma? #Grawitacja
Naginam prawa, rządzę fizyką, istny Newton w wersach,
bo zostawiam Cię na glebie suko.. w cząsteczkach.

Opublikowano

Ja osobiście wybrał bym New World

Nie ma az takich cen jak na Kingdom

Mniej osób co prawda ale co za tym idzie mniej nobów i więcej expowisk wolnych

Graj na NewWorld :)

NIE MA

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...