Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Warrock vs. Windows 7 :|

Wizzz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie !

A więc bez owijania w bawełne . Posiadam już od jakiegoś czasu zainstalowanego Windows 7 Home Premium x32bit . I jest Tragicznie , w sensie chodzi tu o WarRock'a. Mianowicie .. Gre mi tnie jak ********* ... Gram na najmniejszej rozdzielczości : 800x600 + LOW detail ... Nie pomaga. Używam różnych wspomagaczy typu GameBooster , SpeedMyPC , które także zawodzą.....

Oto Specyfikacjie komputera , dodam że jest on już stary :

Procesor : Intel Core 2 Duo (Pentium4) 2.2GHZ

Karta Graficzna : Radeon X550 512 Mb

Pamięć Ram : 1024 Mb

Płyta Główna : ASROCK G41M-VS2

Proszę o Pomoc :(

test_n10.jpg

Opublikowano

Po pierwsze nie używaj GameBooster'a, bo WarRock wykrywa go jako szkodliwe oprogramowanie i możesz dostać dożywotniego bana ;) Nie wiem po jaką cholerę instalowałeś W7, skoro masz tylko 1Gb RAM'u. Dla samego systemu W7 potrzebne jest 2Gb... -.- Przeczyść kompa programem CCleaner, zaktualizuj sterowniki do karty graficznej. Możesz spróbować zmniejszyć lagi, poprzez zwiększenie priorytetu procesu. Gdy już gra będzie uruchomiona, otwórz menedżera zadań (Ctrl + Alt + Delete) -> Procesy -> Kliknij PPM na proces WarRock.exe -> Ustaw priorytet -> Wysoki. Zawsze to jakoś zmniejszy lagi. Jakiego masz neta??

Opublikowano

Po pierwsze nie używaj GameBooster'a, bo WarRock wykrywa go jako szkodliwe oprogramowanie i możesz dostać dożywotniego bana ;) Nie wiem po jaką cholerę instalowałeś W7, skoro masz tylko 1Gb RAM'u. Dla samego systemu W7 potrzebne jest 2Gb... -.- Przeczyść kompa programem CCleaner, zaktualizuj sterowniki do karty graficznej. Możesz spróbować zmniejszyć lagi, poprzez zwiększenie priorytetu procesu. Gdy już gra będzie uruchomiona, otwórz menedżera zadań (Ctrl + Alt + Delete) -> Procesy -> Kliknij PPM na proces WarRock.exe -> Ustaw priorytet -> Wysoki. Zawsze to jakoś zmniejszy lagi. Jakiego masz neta??

Nie ja instalowałem Windows 7 , Tylko w serwisie . Poprzednio miałem fabryczną Vistę . I powiedzieli że oprogramowanie zostało uszkodzone , a że nie mają obecnie Visty zainstalują mi windows 7 . A ja głupi się zgodziłem.. Internet mam 4mb/s z firmy mega-net .

test_n10.jpg

Opublikowano

@up Jak dla mnie do gier lepsza 7 niż vista :)

@top

http://www.mpcforum.pl/topic/210404-tut-lagi-w-wr-przyspiesz-komputer/

Tu masz tutek, jak zmniejszyć lagi.

Naprawdę wiele dobrych sposobów. Poczytaj.

sybga.png

Jeśli Ci pomogłem daj Lubię to :)

Opublikowano

Dziękuję wam , pomogliście mi ! Ale w rezultacie dokupiłem Kość Ramu 4 GB bo już szału dostawałem i jest super :) Zero ścinek . Like dla was Panowie :D

test_n10.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...