Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Zbroja is skill

mowe22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema. 3 pytania

1. jakie zbroje wq was lepsze(ciężkie czy lekkie) i dlaczego?

2. O co chodzi z tymi skillami do heavy armour itd

3. Jak moge nosic cięższe zbroje bez takiego obciążania postaci?

Opublikowano

Nie grałem lannem, ale

1. Dla lana to pewnie ciężkie zbroje

2. Skile z Proficiency (np. Heavy Armor Proficiency) obniżają wagę zbroji Heavy i pozwalają zakładać zbroje na wyższy level. Na przykład. żeby założyć jakiś heavy armor na 40lvl potrzebujesz Heavy Armor Proficiency wbity na E

3. Odpowiedź jest wyżej. Skil obinża wagę przedmitów z danej grupy.

stop1.png

4. Użytkownik, który swoimi wypowiedziami będzie zaniżał poziom dyskusji Forum

lub spójność wątków może zostać zablokowany na czas określony lub nieokreślony,

a w ostateczności nawet usunięty z listy użytkowników Forum.

Opublikowano

1.Według mnie to dla lana to zbroje lekkie(chodzi mi o light) , ponieważ dają one siłę(STR) , ktora jest dla niego najważniejsza.

2.Skille daja to , że dostajesz wiecej deffa , możesz nosić lepsze pancerze i dostajesz atrybuty ważne do polepszania postaci.

zamachyg.png
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Lann jest to postać która głównie unika ciosów poprzez Slip_Dash_Proficiency_(Skill).pngSlip Dash (Na wyższych poziomach dochodzi Nimble_Dash_(Skill).pngNimble Dash), Najlepsze są dla niego zbroje płytowe!

W dalszych lokacjach lann zostanie 1-hitowany przez bossy w light armorkach. Lann jest to jedna z najtrudniejszych postaci w grze i potrzebuje dużo obrony aby nie padał jak mucha. Do tego przydają się skille takie jak Life_Flare_(Skill).pngLife Flare i Stone_Skin_(Skill).pngStone Skin które nie są ukazane w żadnych buildach.

Skille pasywne typu Heavy_Armor_Proficiency_(Skill).pngHeavy Armor Proficiency i Plate_Armor_Proficiency_(Skill).pngPlate Armor Proficiency dodają Obrone zbroi, ale też zmniejsza szybkość ich niszczenia oraz ich wage.

Zbroje na wyższe poziomy potrzebują coraz to większą range Armor Proficiency (Np. Swift/Black Hammer Potrzebuję Rangi 9 dla Heavy oraz Plate Proficiency, ponieważ 3 częsci są płytowe a 2 ciężkie)

Na dodatek, gdy ulepszasz zbroje/bronie, jej waga zmniejsza się. Taki bonusik :P

Mam nadzieje że pomogłem, pozdrawiam.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

282f7e1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...