Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Szukam] Gdzie kupić Minecrafta ?

TheSznajper

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

To za 50zł to nie jest dobre źródło.

@top

Ja również polecam minecraft.net chyba, że wolisz konto na którym po tygodniu dostaniesz bana.

Opublikowano

Ja osobiście kupiłem minecrafta za 19.50 na allegro i mam go już 3 miesiące.

Jeżeli będziesz patrzył co kupujesz i czy sprzedawca jest zaufanym kontrachentem to wszystko będzie działąć.

Dodam, że nie banują kont po tygodniu, bo za 25.50 kupiłem bratu gift coda i też jest wszystko ok. Trzeba po prostu uważać.

Opublikowano

Najpewniejszym źródłem jest minecraft.net

Masz pewność, że klucz będzie działał, dostaniesz go niedługo po zapłacie, to jest najpewniejsza inwestycja. Oczywiście możesz poszukać jakiś okazji np. na Allegro, jednak tam nie będziesz miał pewności. Może się okazać, że po jakimś czasie klucz wygaśnie... :(

1294477714-U1.png

Opublikowano

Ja polecam fabrykakluczy.pl kupiłem za 50 zł i nadal mam konto premium ;)

|| exLider Minecraft || exMPC Media Lider || exModerator Single Player || exModerator Lineage2 || exModerator 4Story || exModerator Tibia || VIP ||

Opublikowano
Ja polecam fabrykakluczy.pl kupiłem za 50 zł i nadal mam konto premium ;)

Lepiej nie przepłacaj ;)

http://allegro.pl/minecraft-gift-code-automat-reszta-24-7-3min-i2058008399.html

Opublikowano

Na minecraft.net kupuj tam jest pewność 100% i jeszcze wspierasz Minecrafta ,a nie inne strony pośrednie

1361565342-U334301.png

By Maxiu

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...