Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dlaczego dobiera takich debili do solo rankeda ?!?

musicshaggy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po prostu jakaś porażka przez kompeltnie zjebany SOLO team, tak jestem totalnie wkurwiony bo to moja 4 przegrana pod rząd i elo 1036, może jeszcze jebnie w dół , 0 ?

Rada na dziś nie którym już dobrze znana, NIGDY kurfa nie grajcie solo rankedów.

Dziękuje dobranoc.

aqcu39P.png
Opublikowano

Jeśli jesteś w elo hell, np. przy elo 1200 to mecze zależne są od szczęścia. Raz wtrafi ci się noob team a raz normalni gracze. Ja akurat miałem to szczęście i się wybijem do 1350 elo. Teraz gry wyglądają o wiele lepiej.

Opublikowano

Zależy też, czy grasz na Wescie czy na Eascie.

Na Eascie, znajduje takich noobków, którzy mają 30lvl, a biorą Veigara + Smait i Heal. NA RANKEDZIE! Kurwa nie do wytrzymania. Veigar na jungle <lol2> Jeszcze idzie sie bic na bot.

na East - zależy od farta.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Heh , przegrywasz z słabszymi więc nie zasługujesz na wyższe elo. Prędzej czy póżniej każdy wyląduje na swoim elo :)

Przykre ale prawdziwe.

Opublikowano

Tak to potem jest jak sie pisze na samym poczatku: " im mid", a reszta musi sie podporzadkowac, bo ty jestes wyjatkowy i musisz isc tam gdzie chcesz :)

V2tsZWpPX19fZXV3X19fNTQ2X19fTlVMTF9fXzNfX18xMDBfX19Qb2xhbmQucG5nX19fNF9fXzNfX18wMDAwMDBfX19zb2xv.png
Opublikowano

Smieszne. Oczywiscie to wina tych je^anych noobow a nie twoja, przeciez ty zawsze wszystko 'kerujesz', nigdy nie feedujesz, lamisz itp. Ta wymowka robi sie juz nudna, naucz sie grac na NORMALACH i dopiero graj rankedy, znajdz mainy dla siebie i nimi graj, a nie wyzywasz graczy.

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Opublikowano

idziesz jungla shaco, top nasus/renekton, mid kennen i carrujesz sam gre?

konczysz wygrany mecz ze statami 18/1/17 mimo że z twojego teamu nikt nie ma wiecej killi niż deadow, poprostu, przejmij inicjatywe, rzadko są tak oporowe typy coby przegrać jak udaje Ci się carrować, w enemy też są idioci i trolle.

167161466687770313241.png

Opublikowano

Skoro mówisz, że jesteś pro elo uber playerem, to znaczy że gracie 4 noobów i Ty vs 5 noobów. Czyli jeśli jesteś naprawdę dobry to masz 80% na wygraną. Jeśli nie, to znaczy że to elo dla Ciebie.

Bóg to twoje sumienie

Opublikowano

Ty masz 1036 ELO.

Look na mnie ja mam przez tych nobów około 820 ELO

Jeżeli już gram rankeda i w 10 minucie jest wynik 2 - 10 to mnie krew zalewa. Bo wiem że następny ranked w dupę.

Może będę miał szczęście i powrócę do powyżej 1000

Opublikowano

Ty masz 1036 ELO.

Jeżeli już gram rankeda i w 10 minucie jest wynik 2 - 10 to mnie krew zalewa. Bo wiem że następny ranked w dupę.

Kierując się wypowiedzią eMode powiem Ci, że po prostu przez te 10 minut nic nie zgankowałeś, nie wygrałeś linii, nie rozwaliłeś turreta a najlepiej dwóch. Po prostu jesteś za słaby i 820 to twoje ELO.

Opublikowano

Heh

Ja tam spadłem z 1400 do 1200...

bo 5x pod rzad noobski team

A to jeden kurde sivir ap..

A tu drugi nuubek...

1 noobek można powiedziec i ranked do dupy bo nafeeduje koles ma staty 0/20/0 i vs team to wykorzystał to juz dupa w 20min mozna sie poddac...

Ja wam mówie róbcie swoj team do ranketów ja już tak robie..:P

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Ty masz 1036 ELO.

820 elo i kid mod lola ,wtf?

@CrevaN

Shaco jest insta banem, rene jest gównem w late,nasusa łatwo skontrować ,bo ma słabe early.

Są lepsze picki od kennena.

Opublikowano

Najgorsze Elo to okolice 1200 - możesz trafić na 4 ludzi z np. 1000-ącem wygranych normali vs 5 ludzi którzy właśnie wbili lvl 30 i zaczynają grać rankedy.

200 Elo w jedną czy drugą stronę zaczyna się to ustatkowywać, bo wątpię aby ktoś został więcej niż 4 razy pod rząd wycarrowany/ przegrał przez team. I to jest prawdopodobnie jedyne Elo na którym gry zależą od szczęścia, reszta zależy od gracza.

Opublikowano

Kennen ogar robi sam gre, carry w chuj, prawdziwy Ap carry, nie jakieś gówna lb. Shaco insta ban na low elo ? Raz się spotkałem z insta banem, potem leaver u nich i po kłopocie. Skoro taki jest twój problem to Garena pickuj na solo topa, demacia i koniec.

167161466687770313241.png

Opublikowano

Kennen ogar robi sam gre, carry w chuj, prawdziwy Ap carry, nie jakieś gówna lb. Shaco insta ban na low elo ? Raz się spotkałem z insta banem, potem leaver u nich i po kłopocie. Skoro taki jest twój problem to Garena pickuj na solo topa, demacia i koniec.

Garen za łatwy do kajtowania.

Zresztą co ja tu będę pisał ,z ludźmi którzy nawet mojego elo nie tkneli...

Opublikowano

Garen za łatwy do kajtowania.

Zresztą co ja tu będę pisał ,z ludźmi którzy nawet mojego elo nie tkneli...

Jakiś ty pr0, mogę być twoim kolegą?

Po prostu jakaś porażka przez kompeltnie zjebany SOLO team, tak jestem totalnie wkurwiony bo to moja 4 przegrana pod rząd i elo 1036, może jeszcze jebnie w dół , 0 ?

Rada na dziś nie którym już dobrze znana, NIGDY kurfa nie grajcie solo rankedów.

Dziękuje dobranoc.

Graj tylko duo rankedy.

@Down, nie neguje tego, po prostu śmieszą mnie jego teksty "Zresztą co ja tu będę pisał ,z ludźmi którzy nawet mojego elo nie tkneli..."

Opublikowano

@up Koles mowi prawde, garena w chuj latwo zkontrować, w ogole ta postac to taki szit, jest wiele lepszych

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

Opublikowano

@up Koles mowi prawde, garena w chuj latwo zkontrować, w ogole ta postac to taki szit, jest wiele lepszych

wtf? każdego w chuj łatwo skontrować tym tokiem myślenia... ostatnio chciałem zagrać rankeda to rammus szedł na jungle z promote i healem, wyszedłem i podziękowałem :)

Gold Member

nvm

Opublikowano

Jakiś ty pr0, mogę być twoim kolegą?

Graj tylko duo rankedy.

@Down, nie neguje tego, po prostu śmieszą mnie jego teksty "Zresztą co ja tu będę pisał ,z ludźmi którzy nawet mojego elo nie tkneli..."

Z low-ami się nie przyjaźnie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...