Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pomocy] Moje konto zostało skradzione

damianwwdw

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

JAkis niemiec ojebal mnie huj jebany ojebal mnie... nie podawalem mu passow.. co mam robic? znam ID i BIG.. Pomocy!!

EDIT kupilem jeszcze poswajacz bonos boxow i mam ID transakcji.. A nie daloby sie nie isc na policje i odzyskac konto?

Opublikowano

napisz do BP podaj im ID i BIG i możesz iść z tym na policję powinni przyjąć zgłoszenie powodzenia !!

Fifa 14 :D

Opublikowano

Jak masz jakiś kontakt do złodzieja to napisz mu paragrafy z kodeksu prawa o kradzieży + tekst o tym że jego starzy pójdą siedzieć - no chyba że to jakiś biedny, dorosły student ..

Opublikowano

Ludzie.

Co my mamy zrobić? Zwiększysz szansę na odzyskanie konta pisząc tutaj?

Udowodnij że to Twoje konto i idź na Policje. Jak nie zareagują to idź do innej komendy. Jak sytuacja się powtórzy możesz ruszyć inne organizacje, że Policja odmawia pomocy.

Z takim czymś na forum prawne...

P.S. Nie podałeś passów, to skąd wiesz że to Niemiec?

Opublikowano

1. Napisz do suportu ze ktos cie okradl i podaj im big , id , i ostatnia transakcje (w twoim przypadku podwajacz)

2. napsiza ci zebys poszedl na policje i powiedzial ze skradziono ci konto jesli przyjma sprawe to upomnij sie o "kwitek" i wyslij go do bb

3. czekaj :)

Opublikowano

@up to ze pisal po niemiecku to odrazu nie znaczy ze jest niemcem :) moze to byl koles z angli ? albo z np. czech?? :D ? hahahahahahahahahahahahahaha!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!<---For sekhmet

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...