Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]EasyMetin2 - Opinie

Scer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

EasyMetin2 jest bardzo dobrym botem zarówno do expa jak i do zarabiania bota można ustawić żeby np.Dropił medale

itp. dlatego kupno bota jest bardzo opłacalne sam kiedyś z niego korzystałem i na prawdę Polecam :)

NIE MA

Opublikowano

Z Komputerem to lajt ;d, a oprogramowanie systemowe jakieś zarzuty sprawia ? - win7 32 bity?

@edit

#down

dzięki ;]

Można zamknąć

Opublikowano

Z Komputerem to lajt ;d, a oprogramowanie systemowe jakieś zarzuty sprawia ? - win7 32 bity?

Raczej nie powinienieś mieć z tym najmniejszych problemów :D

NIE MA

Opublikowano

Sry za odświeżenie , ale mam kolejne pytanie dotyczące em2 , kupię EM2 Allegro dostałem all uruchamiam musze jakieś obejścia robić czy coś dla easymetin2 ? A Kolejne np mam hasło 123456 a login 123456789 ide na 2 komputer w domu siadam i botuje inna postacia , byłby problem jak by byli 2 użytkowincy zalogowani na jednym koncie Em2?

Opublikowano

nie nie musisz robić obejścia do EM2 a co do konta to 1 komputer 1 jedno konto

Opublikowano

A ja mam taki problem kupiłem botcard za 30 zł :) i ściągłem z oficjalnej strony em2 , easymetin2 i chodzi tu oto że gdy instaluje em2 to wyskakują mi błędy .. mam windows7 64 bit . pewnie tu będzie z tym problem aa i czy może mi ktoś powiedzieć jak odpalać em2 bo dawno już go nie miałem .

Opublikowano

nie nie musisz robić obejścia do EM2 a co do konta to 1 komputer 1 jedno konto

Czyli normalnie teraz jak jade na obejsciu to instaluje sobie na nowo M2 paczuję go i wszystko działa em2 , Kurde nie można mieć em2 na jedym loginie :|

Opublikowano

nie musisz patchowac jezeli grales na obejsciu lub kamer modzie to poprostu odpalasz EM2 i bedziesz mial takze opcje z moda sam tego uzywalem w polaczeniu z kamermodem (lesz mod przy EM2 jest bezuzyteczny :D) i z tego co mi wiadomo nie ma mozliwosci odpalenia jednego konta EM2 na 2 roznych komputerach

18793.gif15221.gif

31887.gif21571.jpg

Jebnij Like'a !!

87016652.png

/AceBoy: Proszę dostosować się do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek

Opublikowano

Okej , mam teraz metina z obejsciem hs od bypassa i botuje Na bocie ot Slaita , lecz to szajs lekki , ale lepsze niż nic , pobiorę em2 wpisuje login haslo i na obejsciu też będzie działało , że tak to rozumiem ? :)

@down

nie mozesz wlasnego tematu zrobić ? Tylko kazdemu piszesz.

Opublikowano

ja mam 64 bity i jestem wkurwiony bo mi nie działa ;/ nie mogą jakaś wersje zrobić jprdl .. kupiłem specjalnie botcarda a okazało się ze em2 nie tyka ..

nie będzie ci działało .. wszystkiego próbowałem działa tylko po normalnej instalce metina ;/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...