Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Divine worls + kamer mod nie widać lodowego eq

Cytryn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć co zrobić aby na modzie było widać eq lodowe głównie chodzi mi o wbicie średnich do kolczyków lodowych , ewentualnie czy istnieje jakiś program do zmiany bonów na tym servie ?

Jeżeli zły dział prosze o przeniesienie

Opublikowano

wejdz w folder pack z clientem na ktorym widac lodowe eq, skopiuj z folderu: icon.eix , icon.epk , locale_pl.eix , locale_pl.epk i wklej do folderu pack

Opublikowano

Program do zmiany bonów to sam w sobie kamer mod.

Co do itemków to raczej nie uda ci się ich zobaczyć na modzie, ponieważ na stronie km. nie ma takiej łatki do itemków...

Jedyne co możesz zrobić to grać na cliencie i pobrać ew. jakieś łatki, które są odpowiedzialne za widzenie tych itemów w eq.

Opublikowano

Program do zmiany bonów to sam w sobie kamer mod. To wiem :)

Co do itemków to raczej nie uda ci się ich zobaczyć na modzie, ponieważ na stronie km. nie ma takiej łatki do itemków...

Jedyne co możesz zrobić to grać na cliencie i pobrać ew. jakieś łatki, które są odpowiedzialne za widzenie tych itemów w eq.

Chyba mnie nie zrozumiałeś ....

Na normalnym kliencie widze te itemy ale jak wgram kamer moda to nie widze ; nie pomaga też kopiowanie folderu pack .

Opublikowano

wejdz w folder pack z clientem na ktorym widac lodowe eq, skopiuj z folderu: icon.eix , icon.epk , locale_pl.eix , locale_pl.epk i wklej do folderu pack

Do wymienionych plików jeszcze trzeba skopiować item.eix oraz item.epk. Wtedy powinno działać.

Ewentualnie wypakować plik ,w którym znajduje się item_proto (Nie pamiętam gdzie był) i podać go w Connect Changer, bo z tego co wiem była taka opcja do wyboru.

Ten rap to inny wymiar, z kosmosu biorę każdy panczlajn,
Ciebie podobno nic nie zatrzyma? #Grawitacja
Naginam prawa, rządzę fizyką, istny Newton w wersach,
bo zostawiam Cię na glebie suko.. w cząsteczkach.

Opublikowano

Do wymienionych plików jeszcze trzeba skopiować item.eix oraz item.epk. Wtedy powinno działać.

Ewentualnie wypakować plik ,w którym znajduje się item_proto (Nie pamiętam gdzie był) i podać go w Connect Changer, bo z tego co wiem była taka opcja do wyboru.

Też nie działa ;/
Opublikowano

Też nie działa ;/

To spróbuj wypakować locale oryginalnego Clienta i tam są pliki:

item_list.txt i item_proto.

Spróbuj podmienić je z tymi w Cliencie z kamerem , o ile da się wypakować locale..

Oczywiście pliki ,które zostały podane wyżej też miej z Clienta w folderze pack ;).

Ten rap to inny wymiar, z kosmosu biorę każdy panczlajn,
Ciebie podobno nic nie zatrzyma? #Grawitacja
Naginam prawa, rządzę fizyką, istny Newton w wersach,
bo zostawiam Cię na glebie suko.. w cząsteczkach.

Opublikowano

To spróbuj wypakować locale oryginalnego Clienta i tam są pliki:

item_list.txt i item_proto.

Spróbuj podmienić je z tymi w Cliencie z kamerem , o ile da się wypakować locale..

Oczywiście pliki ,które zostały podane wyżej też miej z Clienta w folderze pack ;).

Oczywiście nie działa :(

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...