Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Polacy to Idioci ?

`Reebok4Fun

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc zawsze myslalem ze Polacy dobrze graja i nie leca w chuja ale dzisiaj jednak okazalo sie ze Polscy gracze to lamusy ...

Czemu ? Dzisiaj grajac sobie w cod-a i majac dobry dzien ciagle mialem staty 30-2 25-2 cos podobnego ...

Patrze na serwie jest pelno polakow w ty Clan 5 osobowy osoby16+ po glosie slyszalem i doswiadczenie chyba takze mieli bo 15k+ kili kazdy Ja majac dobry dzien gram sobie napierdalam po calej mapie i nagle te lamusy zaczely mnie wyzywac od hax-ow ze wzgledu ze mam 6k Kili kd 1.90 i 30h gry mowia ze to niemozliwe to ja do nich jade was cipki

i przez nastepne 2 godziny na serwie co spotkalem polaka to napierdalal z Akimbo co jest wkurwiajace... zero skilla.

Czy polacy to naprawde takie dzieci Neo ?

Dodam ze gralem na DMD bo inne tryby gowno warte ;>

Opublikowano

przyznam szczerze sam używałem akimbo ale gdy usłyszałem co to za almerskie granie postanowiłem odstawić i klasycznie grac / masz racje tak to jest polacy i nie tylko wyzywają od hxow gracza który na ZiZ i nie tylko tym trybie klupie staty 10 :0:0 bądź większe jest to porażające i strasznie dziecinne zawsze proponuje im report jakoś nie doczekałem się aż do teraz

bonebowerjz8.jpg
Opublikowano

Jeżeli ty grasz na DMD to raczej do najlepszych graczy też nie należysz , gdyby każdy tutaj pisał temat o tym jak inni żalą się na mnie bo gram na haxach na trybie gdzie grają same ''nooby'', to raczej z tego forum by nic nie zostało

Opublikowano

Tak zwane "dzieci neo" to ci, którzy uważają, że osoba z tą bronia i tą jest noobem. Często się spotykam z tekstami "akimbo noob, fucking sniper". Nie wiem co to za problem. Każdy zapłacił za grę w multi i każdy może skorzystac z tej broni. Ja mam Scarla na 31 poziomie i do tego RSSAS. Każdy może zrobic to samo więc nie wiem, czemu Szanowny pan z FMG 9 Akimbo jest pierdolonym noobem

Co do polaków, których spotkałeś - poziom hejterstwa rośnie wprost proporcjonalnie do kompleksów. Sam w CA ze statystykami 20/10 usłyszałem, że jestem cheaterem. Nie raz z resztą. Jeśli cię to boli - wycisz graczy, ew. ścisz dżwięk.

Opublikowano

Ej czy to byli członkowie z klanu COB ? Bo jak tak to witaj ponownie. :) Leciałem na haxach od x22.

A własnie zapomniałem dodać że polacy są jednak idiotami xD

Masz problem? Chcesz pogadać? Spoko dodaj mnie na Steamie!
76561198010916883.png
Tam gdzie tysiące jezior, pełno lasów DZIKICH ZWIERZĄT

Opublikowano

Nie rozumiem co pan który utworzył temat miał na myśli, chciał się nam wszystkim pożalić i udowodnić, że jest "pro" i pełnoletni, a reszta to newbie dzieci? Skoro nie chcesz żeby nie używali akimbo to zrób własny serwer, albo graj na takim gdzie to jest zabronione i nie wyzywaj innych bo to jest żałosne, a jeśli jesteś na zwykłym pubie to graj sobie czym chcesz bo masz do tego takie samo prawo jak i inni.

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Nie rozumiem co pan który utworzył temat miał na myśli, chciał się nam wszystkim pożalić i udowodnić, że jest "pro" i pełnoletni, a reszta to newbie dzieci? Skoro nie chcesz żeby nie używali akimbo to zrób własny serwer, albo graj na takim gdzie to jest zabronione i nie wyzywaj innych bo to jest żałosne, a jeśli jesteś na zwykłym pubie to graj sobie czym chcesz bo masz do tego takie samo prawo jak i inni.

I co twoj post wprowadzil to tematu ? Pisze tylko glupoty spamujac i niewiedzac o czym pisze.

@Matis Nie to nie ten klan to chya byl klan POZ czy cos w tym stylu

@Zaveti Tutaj trzeba troche pograc aby dowiedziec sie jak wkurwiajace jest G18 - Lub te zasrane Akimbo tymbardziej jak sie z tym gownem kampi...

DMD to jeden z normalniejszych trybow jak ZiZ

Opublikowano

Każdy gra jak chce, a jego wybór czy akimbo czy bez...

Ta jasne co ty nie powiesz? i co wniosles do Tematu ?

PS Masz zajebisty Nick nigdy bym sie nie domyslil ze jestes polakiem trzeba miec skilla aby na polskim forum dawac w nicku PL

Opublikowano

Ta jasne co ty nie powiesz? i co wniosles do Tematu ?

PS Masz zajebisty Nick nigdy bym sie nie domyslil ze jestes polakiem trzeba miec skilla aby na polskim forum dawac w nicku PL

@Reebok4Fun wszyscy wiedzą, że jesteś mega Pr0, nie ma nikogo lepszego od Ciebie, wszyscy poza Tobą to debile i lowy, którzy nie potrafią grać. Nazywasz osoby odpowiadające na Twoje pytanie zawarte w temacie, dziećmi, a poziom Twoich wypowiedzi udowadnia, że to Ty właśnie jesteś dzieckiem. Każda wypowiedź, która ma większy sens merytoryczny od Twoich wypocin, według Ciebie nic nie wnosi do tematu, a uwierz mi, że wnosi i chyba każdy ma prawo wypowiadać/ wypisać swoje zdanie. I wracając do tematu, niestety większość graczy MW3 jak i poprzedniej części jest przeczulona na punkcie haxów i według nich każdy lub prawie każdy kto gra dobrze jest hakerem, a także sporo graczy, to dzieciaki mające po 14 lat, którzy nie potrafią grać spokojnie. Tyle i proponowałbym Tobie, troszkę się uspokoić, bo to wywyższanie się udowadnia, że jesteś prostakiem, mającym kompleksy.

Opublikowano

@Reebok4Fun wszyscy wiedzą, że jesteś mega Pr0, nie ma nikogo lepszego od Ciebie, wszyscy poza Tobą to debile i lowy, którzy nie potrafią grać. Nazywasz osoby odpowiadające na Twoje pytanie zawarte w temacie, dziećmi, a poziom Twoich wypowiedzi udowadnia, że to Ty właśnie jesteś dzieckiem. Każda wypowiedź, która ma większy sens merytoryczny od Twoich wypocin, według Ciebie nic nie wnosi do tematu, a uwierz mi, że wnosi i chyba każdy ma prawo wypowiadać/ wypisać swoje zdanie. I wracając do tematu, niestety większość graczy MW3 jak i poprzedniej części jest przeczulona na punkcie haxów i według nich każdy lub prawie każdy kto gra dobrze jest hakerem, a także sporo graczy, to dzieciaki mające po 14 lat, którzy nie potrafią grać spokojnie. Tyle i proponowałbym Tobie, troszkę się uspokoić, bo to wywyższanie się udowadnia, że jesteś prostakiem, mającym kompleksy.

Nie Pisze ze jestem pro..tylko wychodzi na to ze Polacy to lowy co nie spotkam polaka to biega z akimbo w dodatku staty 5-15

To jest irytujace i wstydze sie swojej narodowosci ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...