Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Pliki serwerowe Pomocy !:(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poleca Lajki ! :P GG : 31188961 Bardzo prosze o pomoc !

Witam mam problem z plikami serwerowymi od qentiniosa , a mianowicie wgralem je do plikow badara. Zrobilem tak : Wrzucilem tamte pliczki . do var/db/mysql all dobrze . I game.tar.gz do usr/serverfiles ;) Tam mi sie all rozpakowalo wgralem game inny od pliczkow badara pong sie zgadza ale tak przejdzmy do rzeczy . Wpisuje komende ./start " Wybierz Channel 1 ,2 klikam 1 . Wczytuje sie serw i wyskakuje ch1 game not found cos takiego i te same bledy przy chanel 2 i chanel 99 . Bardzo prosze o pomoc ! :((

Opublikowano

i tutaj zaczyna się kombinowanie^^ z tego co wiem w kazdym confingu jest sciezka nie wiem czy styknie zmienic tylko pliczki

ja robilem identycznie na podstawie tego tuta i w 30min juz gralem http://www.mpcforum.pl/topic/501837-mega-tutorial-serwer-od-podstaw-na-32-bitowym-freebsd-82/page__pid__3570324#entry3570324

zobacz moze na config tutaj i tutaj

Opublikowano

Zależy od struktury plików tj; jedne mają tak że np w folderze channel1/game22 trzeba wkleić zwykłe game,inne wymagają nazwania game22

Opublikowano

mozesz takowo sh start.sh ale to nie od startu =] to oznacza ze w folderach nie ma game ;x badz nazwa game nie jest tą prawdziwą ;p

Opublikowano

Odpalam serwer za pomoca komendy ./start . "Wybierz chanel 1 , 2 klikam 1 wyskakuje na czerwono chanel 1 ./start.sh not found cos takiego i potem chanel 2 i chanel 99 ;x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...