Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SZUKAM]Link do ModLoader, dam "Lubie to"

Mazo6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pobrałem już ModLoader na wersję minecrafta 1.1 z 8 źródeł, wrzucam na czyściutki minecraft.jar, usuwam META-INF i z każdym jest to samo: logo mojang, a zaraz po tym czarny ekran i bez żadnego crasha minecraft się wyłącza. Mam MCPatchera. Co mam zrobić pomocy? Chcę sobie zainstalować ZanMinimap i inne mody ale modloader mi nie działa!

Opublikowano
m

am MCPatchera

Usuń

Pamiętaj żeby usunąć też meta-inf

http://www.minecraftforum.net/topic/75440-v11-risugamis-mods-everything-updated/

LAYOUT'Y POD SERWER MINECRAFT U MNIE. ZAPRASZAM PW

Opublikowano

tzn. może jestem w błędzie i nie wiem co to MCPatcher, mam na myśli ten program który odpala minecrafta, gdzie wpisuje się nick i zaznacza Force Update

wówczas jak mam odpalić minecrafta?

Opublikowano

Łap tam trochę zjedz w dol i tam masz ModLoader 1.1

http://www.minecraftforum.net/topic/75440-v11-risugamis-mods-everything-updated/

Proszę Delete post :E

I3QiiEX.png

And if you're not down with that, we got 2 words 4 ya

FxMQtFh.jpg Essential

Opublikowano

a nie jednak nie mam MCPatcher to nie to.

Jeszcze raz: Czysty minecraft no-premium, czysty minecraft.jar, na to wrzucam z tej strony modloader, usuwam meta-inf, no i tak jak wcześniej czarny ekran i off.

Opublikowano

nie, 1.5.0 ....

Męczę się z tym od dwóch godzin, staje na głowie, łapie sie wszystkiego co możliwe a ty osądzasz mnie o tak banalny błąd.

Proszę o posty, które w jakiś sposób mogą mi pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...