Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Bf3 vs MW3

AnimowanY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a ty co antyfan xboxa? :D cod jezeli wolisz rowalke i masz opanowany pad ^^ bf jesli wolisz taktyke i walke na wiekszych mapach

Opublikowano

Ja mam BF 3 na xboxa i zaprawdę powiadam ci:

- mega okrojone mapy

- trzeba się przyzwyczaić do sterowania

- czasem w singlu zdarzają się bugi

Opublikowano

korciok a mozesz opisac xD jakie jest sterowanie no wiesz ze a itp bardzo prosze.Aha i powiedz na pc jest dodatek back to karkand a jak jest na x boxa odrazu sa all mapy czy jak?

33886992298670214163.png

72630661675501670256.png

Gość malutki688
Opublikowano

Ja na xbox'a kupiłbym bf'a 3, ale twoja sprawa.

nie ogarniam cie typie bo jezeli kupowac coda to tylko na xboxa, bf na konsole jest slaby podobno

Opublikowano

nie ogarniam cie typie bo jezeli kupowac coda to tylko na xboxa, bf na konsole jest slaby podobno

Jest słaby ponieważ ma limit 32 graczy na serwerze. Ale MW 3 jak dla mnie ssie grafiką, to jest to samo co MW 2. Nic nowego. Uruchomiłem MW 3 chwilę pograłem w multi, trochę w kampanie i to to samo co MW 2. Znudziło mi się po paru minutach i dalej cisnąłem w BF'a .

Opublikowano

Rób jak chcesz :) BF wymiata na multi.

*Szedł facet koło sklepu rybnego i go wyśledzili.

(: A taki suchar na dobranoc :)

PS. mam obie, lecz wole BF'a :)

RozlaneMleko.png
Gość malutki688
Opublikowano

omg grafika bf-a na konslow\e pozostawia wiele do zyczenia...

masz 64 klatki na xboxie w codzie

Opublikowano

Oj to musisz mieć internet w X Boxie bo inaczej się ci znudzi

Gram w :

Battlefield Heroes , Battlefield Play4Free , Minecraft

Pomogłem? Daj Plusa :)

Opublikowano

Na Xbox'a na PC i na PS3 poleciłbym Ci Modern Warfare 3 - Lepsza rozgrywka, dynamika... Nie patrz na BF3 pod względem lektora czy grafiki... Do czego się to przyda?

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

np. do przyjemności z gry ? o.0 to tak samo powiem Ci żebyś pograł sobie w Dooma 3D, bo sam w sobie jest zajebisty, a nie jakieś komercyjne COD'y czy BF'y...

@topic.

nie ogarniasz padów i chcesz kupić jakiegoś FPS'a? do tego myślisz nad dynamicznym COD'em ? pozdro.

Opublikowano

Oczywiście ,że na padach jest ciężko ogarnąć FPSy jednym przychodzi szybciej drugim gorzej, ale i tak jest ciężko, miesiące praktyki. No chyba ,że będziesz no-life'ił całe dnie to Ci szybciej to pójdzie i się wyćwiczysz.

Gość malutki688
Opublikowano

Na Xbox'a na PC i na PS3 poleciłbym Ci Modern Warfare 3 - Lepsza rozgrywka, dynamika... Nie patrz na BF3 pod względem lektora czy grafiki... Do czego się to przyda?

jezeli polecasz komus na pc bf-a to fajnie masz...

ani w to ani w to pewnie sobie fajnie nie pograsz na konsli, ale jezeli bd ogarnial to bierz coda ktory byl robinoy pod konsole.bf na konsoli to porazka, od poczatku bylo takie zalozenie dice

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...