Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[AC:R][Problem] assasins creed revelations

ivanek :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z dojściem do pałacu księcia Sulejmana. Mam do niego dojść aby rozpocząć misję ale jak mam wejść już do tego pałacu to mnie wykrywają. Pomożecie, gdzie można wejść bez zauważenia?

dalailama986.png

7987.gif

9209.jpg7650.gif

7490.pngsabaton_userbar_01.png8983.jpg

Opublikowano

No nie wiem .... Nie ma tam żadnych ludzi ? (wtopić się w tłum, wziąć cyganki) cokolwiek, są tam ławki ? jak tak to jak cię chcą wykryć siadaj, wchodz w grupki ludzi. Spróbuj rzucać w przeciwną stronę bomby hukowe, to zwraca ich uwagę.... Tyle możliwości w tej grze jest, można powiedzieć że jest banalna :D

Opublikowano

No nie wiem .... Nie ma tam żadnych ludzi ? (wtopić się w tłum, wziąć cyganki) cokolwiek, są tam ławki ? jak tak to jak cię chcą wykryć siadaj, wchodz w grupki ludzi. Spróbuj rzucać w przeciwną stronę bomby hukowe, to zwraca ich uwagę.... Tyle możliwości w tej grze jest, można powiedzieć że jest banalna :D

danke napewno wypróbuje

zaznaczę że pierwszy raz gram w AC więc jestem noobem :D

dalailama986.png

7987.gif

9209.jpg7650.gif

7490.pngsabaton_userbar_01.png8983.jpg

Opublikowano

Hmm w takim razie polecam zacząć grę od pierwszej części ;p Od początku się wszystkiego wyuczysz, ja z przejściem całej gry nie miałem najmniejszego problemu :P Aaa i z tymi cygankami chodziło mi o wynajęcie :) Różne rzeczy ludziom chodzą po głowach ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...