Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Hakerzy

9Jarek9

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ostatnio zareportowałem kilkunastu hackerów. Ale z z8games nie wysyłają niczego co informuje czy hacker dostał bana czy nie.

Czy można jakimś sposobem sprawdzić liste zbanowanych kont? Bo nie wiem czy jest sens reportować kolejnych hackerów.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Wiem, że jest taka koperta, ale tam pisze tylko jakie zgłoszenia do nich wysłałem i tyle. Jak się reportuje to przez kilka sekund wyświetla się informacja ale tam pisze, że nie powiadomią mnie o tym że ktoś dostał banadlatego pytam sięczy jest jakiś sposób by to sprawdzić.

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Oni chyba nie zabierają odznaki honorable soldier za używanie hacków. U mnie kiedyś wykryli hacka ale odznaki mi nie zabrali, tylko zablokowali mi na kilka dni konto na z8games.Chyba coś źle zauważyłem jednak mi zabrali :(. I kolejne pytanie czy da się ją odzyskać?

1398258449-U383457.png

Opublikowano

Jedna sprawa. Nie ma sensu nikogo raportować. Zaraportowałem około 200 hakerów przez cały czas gry i żaden nie dostał bana. Teraz powinienem mieć chyba osobiście z 20 banów którymy mi grozili oraz bana od samego GMa za jak to powiedział "bycie ncjonalistą" bo wrzucam po niemcach i chorwatach. W końcu to od nich najwięcej osób hakuje i dzięki tym durnym dzieciom też zacząłem.

Opublikowano

Graczy mogą wykryć tak zwane GameLogi, które wykrywają graczy których użyli.

Pierw trzeba zareportować hacka(Nie gracza), a później GameLogi banują graczy, którzy na tym hacku grali :)

1326663273-U247153.png
exKid Terraria | Gold Member

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...