Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[problem]dziwna sytuacja z ''player''

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema mam bardzo dziwną sytiacje z player a mianowicie moj player oryginalnie nazywa się playerxd

wrzucilem do niego swoje tabelki z starego serwa i są jakieś inne(są po angielsku !!!!!) niż które ja dałem a jezeli w winscp zmienie nazwę playerxd na jakąś inną np dskasjdkasjdd to są moje !! i tutaj mam pytanie czym to jest spowodowane ? ;/

( jak zmienić playerxd na zwyklego player ,bo jak w configach zmieniam to wybija blad ze playerxd nie odnaleziono ;/)

33496310.jpg

zmienony playerxd na jakas inna nazwe:

25343592.jpg

Opublikowano

Kliknij w navicacie na zakładkę playerxd i zmień nazwę na player następnie wejdz do winscp w ścieżke

/var/db/mysql/player i wklej tam swoje pliki nie zmieniaj nazwy playerxd w winscp tylko w navicacie jak podmienisz pliki nadaj im CHMODA 0777 i zrebotuj serwer komendą reboot

Wgraj nowe db z jakichś innych plików serwerowych jeśli Ci nie zadziała

Liczę na +

Opublikowano

klikasz rename? bo widzę że masz po angielsku navicat

nie klikaj 2 razy w te zakladke bo masz ja otworzona widzisz jak masz te np mysql? kliknij na playerxd ale nie zeby ci sie wyswietlily te podtabelki tylko zeby bylo takie siwe jak te tabelki wyzej nad player nie otwieraj tej tabeli dlatego sie nie da zmienic nazwy bo pewnie otworzyłeś zawartość tabeli Player

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...