Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Co jakis czas zacina mi sie myszka.

zydek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiec tak. Moj sprzet : Laptop, Vista -32-bity, GeForce 8200GT, 2 GB ramu, 2.10 GHz. Kupilem MW3 i TYLKO NA MUTLI co jakis czas zacina mi sie myszka. tak na 2/3 sek nie reaguje nic. i potem normalnie, to jest strasznie wkurzajace. sprawdzalem tez 2 myszke i to samo. ;// Piszecie co radzicie. ;] FAST Help ;]

Opublikowano

No wiem.. Mam skrzynke z xp. 1.75ghz, karta graficzna Radeon 9600. 2 gm ramu. neta 6 mg. pojdzie na minimalnych.?? ; >>> A cos z ta myszka da sie zrobic.? : >

Opublikowano

Ja mam to samo... Sprawdziłem 2 i nadal to samo... Myszka zacina się w trakcie gry, tak jakby wybierała kiedy sobie chciała, a mnie to już denerwuje.

Tabciogaraj.png

ps3_10.png - ps4_10.png - psvita_10.png
Zajmuję się sprowadzaniem różnego rodzaju towarów z Chin. Potrzebujesz pomocy? Pisz!

Opublikowano

wiesz w czym polega błąd ( kombinacja Klawiszy Gdy grasz / wytłumaczę jaśniej / gram sobie i w czasie gry nacisnąłem kilka klawiszy przez przypadek kilka klawiszy mysz nie odpowiadała . usb mysz ma to do siebie że nie zawsze działa

bonebowerjz8.jpg
Opublikowano

Mi tam usb zawsze dziala nigdy mnie nie zawiodła mam mysz A4Tech XGame Set+ Klawiaturka Logitech G11. :)

Masz problem? Chcesz pogadać? Spoko dodaj mnie na Steamie!
76561198010916883.png
Tam gdzie tysiące jezior, pełno lasów DZIKICH ZWIERZĄT

Opublikowano

ja mam bodajze A4 Tech, Wzialem taka najprostrza, myslalem,ze to cos da. tzn, mysz zacina sie kiedy chce. nie wiem.. Powiedzcie co z tym zrobic.? ;//

Opublikowano

Ustawienie mam na 'minimalne'. Ale gdy chce zmienic rozdzielczosc textur - daje na male, ale jak wbije na serwer ciagle przestawia sie na 'normalne' Co zrobic.? ; /

Opublikowano

gra chodzi plynnie, tylko ta myszka. Jak gram prywatnego meczyka. To wgl sie nie tnie ; / A powiedzcie mi prosze, czy pojdzie na takiej oto SKRZYNCE : Windows xp, 1.75ghz, 2gb ramu, radeon 9200, badz 9600, nie pamietam xD. Nawet na minimalnych ;p

Opublikowano

Mozesz nie zadawac glupich pytan, tylko odpowiedziec na MOje pytanie.?

co zrobic z ta myszka.? ;//

Edit@

up. Bedziesz sie tak czepial.? bo pisze szybko, poniewaz jestem wkurzony, bo nie mam przyjemnosci grania z multi.? -.- NIe piszczie glupich odpowiedzi typu : Kup lepszego kompa..

Opublikowano

zydek double postował chyba ze 3 razy. Macie taką zasade że NO Double Posting? czyli nie postować podwójnie bo można edit zrobic

Opublikowano

Heh, prosta sprawa. Wystarczy ze zmienisz priorytet na normalny. A robi sie to tak: uruchamiasz menedzer zadan, zakladka procesy, klikasz ppm na proces coda i jest tam opcja "zmien prioryet" ustawiasz na normalny i smiga ;)

Opublikowano

Wlasnie, ja mam ciagle na wysoki. wchodzilem w to i bylo na wysokim i myslalem,ze jest dobrze. OO. Ale dzieki. ;p Zaraz sprawdze. Sory za double posta. :P

Edit@ Quakeer, czy jest jakas mozliwosc, zebym zapisal sobie ten prioryte na 'normalny' bo nie chce mi sie caly czas wlaczac Menadzera i ustawiac z wysokiego na normalny. . ;// Prosze o szybko odp.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...