Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SovietMT2[PL] [HAMACHI]

mateusz :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hamachi.png

parametry.png

cpu.png

2x2.2

ram.png

4gb

net.png

1mb/s Juz niedługo 10MB

linki.png

web.png

http://5.64.79.122/

reg.png

http://5.64.79.122/

klient.png

Nie ma

ip.png

5.64.79.122

pl.png

http://www.speedyshare.com/file/Gheeg/SovietMT2.rar

skan.png

https://www.virustotal.com/file/9de83b5b16a587c350631c4ca48e605b9d5eb37d235d569b6e6190b3087d7157/analysis/1326721097/

info.png

npc.png

0116142614.jpg

0116142617.jpg

0116142621.jpg

0116142625.jpg

0116142628.jpg

0116142636.jpg

start.png

86%20lvl%20Eq%20na%20+66

ulepszacze.png

Bral

exp.png

9999

drop.png

9999

yang.png

9999

video.png

[media][/media]

Jinoo.png

Zamknieta.png

kontakt.png

w grze

godziny.png

poniedzialek.png

od 14 do 23

wtorek.png

od 15 do 23

sroda.png

od 16.30 do 23

czwartek.png

od 16 do 23

piatek.png

od 16.30 przez 24h do Niedzieli

sobota.png

24h

niedziela.png

24h do 23.00

sieci.png

SovietMT2

SovietMT2/2

SovietMT2/3

SovietMT2/4

SovietMT2/5

pass.png

12345

team.png

[GA]Volk

Rekrutacja OFF wiec nawet nie pisac czy moge na Gm bo sie znam... Nie bede odpisywał!!

Pierscien teleportacji daje lvl i 500kk wiec uważajcie!

autor.png

Wysokie bony bez 6-7. W niedalekiej przyszłości wstawie epiki

stopka.png

Opublikowano

Nie polecam serwa serwer do dupy . Byłem za dobry na serwie każdego na skilla kosiłem nawet GA z eq z navi . Więc dali mi bana ... Nie polecam bo dzieci neo szpanują bossami i metkami i jest full lag wywala ga nie ma słownika i wgl zła atmosferaa na serwie... SERWER DNO . DO KOSZA TEMAT !

Opublikowano

Nie polecam serwa serwer do dupy . Byłem za dobry na serwie każdego na skilla kosiłem nawet GA z eq z navi . Więc dali mi bana ... Nie polecam bo dzieci neo szpanują bossami i metkami i jest full lag wywala ga nie ma słownika i wgl zła atmosferaa na serwie... SERWER DNO . DO KOSZA TEMAT !

Oj dziecko Eq nie mam z navi bo nie jestem dzieckiem ktory bije kazdego, Bana dostałes zasłużenie kazdy gracz ktory gra teraz to potwierdzi, gdybys to ty tych metinów nie zrzucił na ziemie i nie zasmiecil go zasranymi metinkami to bys bana nie dostał. Proste.. wiec jak ci juz mowilem jest wiele serwerów hamachi wiec napewno sobie cos znajdziesz. Mowisz ze nie mam słownika po twoich tekstach w grze to ja moge stwierdzic ze go nie posiadasz, lub nie znasz Jezyka Polskiego. Jestes jedynym z pośród wieelu graczy ktorzy całkowicie zaprzecza to co teraz napisałes wiec Pozdo dla siebie,a wyzwiska na hamachi zachowaj dla siebie, bo to ze mnie jakieś dziecko obraża mnie to całkowicie nie rusza, ciekawe jakbyś sie zachowal gdybyśmy stali teraz obok siebie. Tyle w temacie!

Opublikowano

"... lub nie znasz Jezyka Polskiego" "JEstes jednym z pośród wieelu" - Yhym... Zgadzam się z kolegą 2x up... Kup słownik... Zrób normalnego serwa a nie... Do kosza =.=

Proszę Ściągnijcie Mi te 20% :) Będę Grzecznym Chłopcem

Opublikowano

Kolego wyżej... Wczoraj prosiłem GA o informacje o serwerze... Nic nie powiedział... Zrobiłem jakieś gówniane abs to wyleciał i pvp... Ciągle tak jest wbiłem pod 3 postaciami a on za przeproszeniem w dupie to ma... I Tak dla twojej informacji mam serwer na hamachi ale tylko dla kolegów... Jest lepszy od tego ścierwa... Pozdrawiam "Neo kidzie" Nie wiem może tak ktoś Cię nazywa ale ja tego sobie nie życzę ...

Opublikowano

Nie chcę spamować ale nie będę go udostępniał... To tylko dla znajomych... A i jeszcze raz mnie tak nazwiesz to ... Szkoda mi słów do dziecka... 11 lat i kozak w necie ... Wyjdź na dwór , odśwież się , a nie tylko METIN METIN METIN!!!

Opublikowano

Wiesz, jak cos to nie mam 11 czy 14lat, mam 16 za tydzien 17, nie chce sie chwalic, ale mus to mus. W metina nie gram czesto bardziej dla chwilowej zabawy, wiecej czasu w zimie spedzam na nartach wiec nie mow mi prosze ze siedze jak no life przed kompem. Podrawiam. :-)

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Grałem chwile wczoraj całkiem niezły serwer ale godziny jak na każdym serwerze...Praktycznie 17:30 i off ,a wczoraj też rychło off ;(

@edit

Serwer Padł!!!

Opublikowano

Grałem chwile wczoraj całkiem niezły serwer ale godziny jak na każdym serwerze...Praktycznie 17:30 i off ,a wczoraj też rychło off ;(

@edit

Serwer Padł!!!

Serwer nie padł działa , ale go nie włączam. Jak mi sie zachce to włącze!

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...